Дневно тргување на Кракен како гуру

Изградете ја вашата трговија и оставете ја да работи за вас, на Кракен и многу други.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
Размени за воено одделение
воено-одделение
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
"Со Coinrule, крипто тргувањето ќе се развива“
Giacomo

Креирајте трговски системи, без прекини

Coinrule секојдневно работи на развивање нови crypto trading botи машини за тргување поставување. Нашето дневно тргување им овозможува на трговците на DOGE да остваруваат профит додека тргуваат со какви било монети, вклучително и DOGE, на Kraken.

Креирајте автоматски правила

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$1750 . 00

Тестирајте ја вашата автоматска трговија

Безбедно управувајте со Кракен

Coinrule е дневно тргување што ги прави [трговците} од различни групи на експертиза да заработат пари од тргување DOGE. На нашите корисници им е дозволено да градат едноставни и најдобри стратегии за тргување на сите главни сметки. Можете да ги тестирате и управувате вашите автоматски занаети за да поставите своја сопствена стратегија. Coinrule го прави многу брзо да се изгради портфолио на DOGE, да се заштити вашето портфолио и да се обезбедат пазарни пумпи.

Креирајте автоматски правила

Создадете свој трговски систем и управувајте со вашите монети DOGE

Пазарите на криптовалути никогаш не спијат! Само еднодневно тргување може целосно да се справи со сите можности на пазарот. Можете да развиете дневно тргување со Coinrule многу лесно! Дизајнирајте ги вашите правила користејќи го нашиот развивач на стратегии за тргување, не се потребни вештини за кодирање!

Креирајте автоматски правила

Дизајнирајте трговски системи врз основа на најпознатите индикатори

DOGE порасна повеќе од 100 пати во текот на изминатите години. Со Coinrule можете да прикажете приноси кои ќе ви го променат животот додека ја намалувате вашата опасност. тргувањето со крипто е златната можност на 21 век. Coinrule ви дозволува да заземете победничка позиција на тоа!

Активирајте механизми кога се менува пазарната динамика Врз основа на најперспективните индикатори
Не е побаран код Едноставно како IFTTT
Управувајте со нестабилноста Максимизирајте го профитот

Започнете со креирање трговски системи веднаш

Добијте бесплатни сигнали за тргување, креирајте автоматизирани стратегии и управувајте со вашите валути 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Bitpanda