Дневно тргување на Kraken и Купи/продавај Ripple

Совладајте го тргувањето, дневното тргување на Kraken и ефикасно тргувајте со XRP. Не е потребно кодирање.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
безбедно Размени
гарантира
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
„Најдоброто нешто што се случи во крипто во последните четири години“
Claudio

Дизајнирајте автоматски план за тргување денес

Coinrule е моќна алатка за многу различни типови на инвеститори и трговци. Постои голем опсег на можности кои се нудат на нашата платформа. Можете да ги тестирате и управувате вашите автоматски стратегии за да планирате сопствен трговски систем и да купите/продадете XRP. Ќе биде многу едноставно да се акумулира XRP, да се заштити вашето портфолио, да се фати која било пумпа без да пропуштите ненадејна депонија.

Започнете да создавате правило

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$1750 . 00

Тестирајте го вашиот трговски систем

Безбедно управувајте со Кракен

Coinrule има една главна цел, сакаме да го направиме вашиот план за тргување поефективен, а истовремено да бидеме директни. Пазарите на криптовалути работат 24/7, само автоматски план за тргување може целосно да ја избере секоја можна можност што ќе се појави на пазарот. Како да креирате правило за автоматско тргување со Coinrule? Дефинирајте ги вашите автоматизирани стратегии користејќи го системот Ако-Ова-Тогаш-Тоа, без да се бараат вештини за кодирање!

Започнете да создавате правило

Развијте сопствена трговска машина и акумулирајте XRP

At Coinrule Ние работиме паметно за да испорачаме нови алатки и развој на нашата алатка секој ден. Всушност, ние сме во соработка со нашите најпрофесионални трговци и врвни берзи за да собереме повратни информации и предлози.

Започнете да создавате правило

Моделирајте автоматски стратегии засновани на сигурни индикатори

На тргувањето му е потребна контрола, став и метод. Што го прави тргувањето толку тешко? Човечката природа и перцепциите може негативно да влијаат на вашата заработка од тргување. Користењето на автоматизиран систем за тргување ви овозможува да ги промените ефектите од анксиозноста, еуфоријата и алчноста што секој клиент може да ги доживее. Исто така, аматер може да тргува како професионалец со Coinrule!

Активирајте ботови кога се менува пазарот на алткоин Врз основа на најперспективните индикатори
Нема вклучен код Едноставно како IFTTT
Управувајте со инвестициската динамика Максимизирајте го профитот

Започнете да креирате стратегии денес

Добијте бесплатни сигнали за тргување, поставете автоматски тргувања и управувајте со вашата распределба за 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Bitpanda