Совршена апликација за тргување со ZEC како професионалец на Kraken

Надминете го пазарот со користење на дневно тргување на Kraken и остварувајте профит со ZEC за неколку часа

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
безбедна размена
воено-одделение
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
„Толку корисен бот, би сакал да го открив порано“.
Лари

Создадете автоматски план за тргување, без прекини

Coinrule го прави автоматскиот систем за тргување подеднакво податлив како IFTTT. Секој инвеститор ќе може да постави свој систем за неколку минути без вештини за кодирање. Едноставна и одлична алатка ќе ги достигне потребите на секој трговец со крипто, така што ниедна можност на подот за тргување повеќе нема да биде изоставена.

Изградба на стратегија

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$1750 . 00

Тестирајте ја вашата нарачка

Безбедно управувајте со Кракен

Можете лесно во секое време да ги дизајнирате вашите автоматизирани стратегии од унифициран контролен панел поврзан со Kraken и таму ќе ги прегледате сите значајни информации за вашиот создавач на крипто стратегија. Имате целосна контрола врз вашите криптовалути, Coinrule не може да ви ги одземе криптовалутите од вашата размена. Вашата безбедност е наша врвна привилегија!

Изградба на стратегија

Дизајнирајте свој модел за тргување и tradeZEC

Управувајте со нашата Демо размена со виртуелни монети за со максимална безбедност да ги тестирате вашите автоматски стратегии на вистински пазарни настани без ризик за вашите криптовалути. Можете да ја дефинирате вашата трговска стратегија за да ја направите помоќна. Условите на пазарот често се трансформираат, така што приврзаноста е важна обврска и Coirule е посветена да ги исполни највисоките услови од секој инвеститор.

Изградба на стратегија

Развијте автоматски занаети врз основа на паметни индикатори

ZCash има многу импресивен патоказ за 2019 година, нови информации може да се објавуваат секој ден и цената може да се движи кога најмалку очекувате бидејќи Kraken работи 24/7. Автоматските системи за тргување ви овозможуваат да ја искористите секоја можност без да игнорирате ниту една трговија. Тргувајте сега со Coinrule сега!

Активирајте стратегии кога се менува пазарот на алткоин Врз основа на најперспективните индикатори
Нема вклучен код Едноставно како IFTTT
Управувајте со трендовите на пазарот Максимизирајте го профитот

Започнете со создавање нарачки веднаш

Добијте бесплатни сигнали за тргување, градење правила и управувајте со вашата распределба за 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Bitpanda