Дневно тргување на OKex како експерт

Освојте го пазарот користејќи дневно тргување на OKex и остварувајте профит со AE за неколку секунди

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
мејнстрим берзи
воено-одделение
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
"Со Coinrule, трговијата со крипто е на пат да се пробие“
Giacomo

Програмски нарачки, без прекини

Coinrule работи секој ден за да развие нови стратегии и машини за поглед на тргување. Нашето дневно тргување им овозможува на членовите на заедницата на AE да остваруваат профит додека тргуваат со какви било монети, вклучително и AE, на OKex.

Креирај Бот

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте ја вашата трговија

Безбедно управување на OKex

Coinrule е дневно тргување кое им овозможува на [трговците} од различни видови на експертиза да заработат пари од тргување AE. Нашите корисници можат да градат брзи и паметни стратегии за тргување на сите главни сметки. Можете да ги тестирате и стартувате вашите автоматски занаети за да изградите своја сопствена стратегија. Coinrule го прави многу едноставно да се изгради портфолио на AE, да се обезбеди вашето портфолио и да се префрлите на пазарните пумпи.

Креирај Бот

Моделирајте ја вашата сопствена техника за тргување и управувајте со вашите монети AE

Пазарите на криптовалути работат бесконечно! Само еднодневно тргување може целосно да се справи со сите можности на пазарот. Можете да дефинирате ден тргување со Coinrule многу лесно! Нарачајте ги вашите правила користејќи го нашиот автоматски градител на правила за тргување, не се потребни вештини за кодирање!

Креирај Бот

Планирајте трговски системи засновани на индикатори за воен степен

AE порасна повеќе од 50 пати во текот на изминатите години. Со Coinrule можете да бидете сведоци на враќања кои ќе ви го променат животот додека ја намалувате вашата опасност. тргувањето со токени е златната можност на 21 век. Coinrule ви овозможува да заземете силна позиција за тоа!

Активирајте ботови кога ќе се промени динамиката на пазарот Врз основа на најперспективните индикатори
Не е побаран код Едноставно како IFTTT
Управувајте со трендовите на пазарот Максимизирајте го профитот

Започнете со креирање правила веднаш

Добијте бесплатни сигнали за тргување, креирајте автоматизирани стратегии и управувајте со вашите валути 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda