Тргувајте со Bitcoin Diamond BCD на OKex

Освојте го пазарот со користење на дневно тргување на OKex и остварувајте профит со BCD во рок од неколку часа

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
безбедна размена
чувствувате
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
"Coinrule е најдоброто решение кое им помага на трговците со криптовалути, да градат ботови за тргување без да мора да дефинираат ниту една линија на код.
Роберт

Започнете ги правилата за тргување, веднаш

Coinrule ја развива најзгодната и најприфатлива апликација за криптовалути. Со Coinrule можете да креирате сопствено правило засновано на BCD и да дозволите да работи автоматски на многу крипто-размени како OKex. Тоа е Ако-Ова-Тогаш-Тоа за автоматски стратегии што ви овозможува да ги искористите сите можности на пазарот.

Стартувајте бот

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте ја вашата трговија

Безбедно купувајте/продавајте на OKex

Coinrule ги исполнува итните потреби на различни типови инвеститори и трговци. Лесно тестирајте го и стартувајте го вашето автоматско тргување за неколку минути на OKex. Едноставно управувајте со вашите монети, заштитете го вашето портфолио и врвете го пазарот без да испуштите ниту една можност.

Стартувајте бот

Дизајнирајте своја сопствена техника за тргување и купувајте и продавајтеBCD

Дури и во моменти на ниска нестабилност на пазарот, некои алткоини сè уште можат да имаат ниво на нестабилност што може да обезбеди големи можности. Купете ги монетите што паѓаат и продавајте ги оние што скокаат, можете да се справите со овие варијации со извршување на вашите нарачки користејќи автоматски план за тргување. Управувањето со вашиот крипто капитал никогаш не било толку податливо!

Стартувајте бот

Развијте правила засновани на паметни индикатори

Дали некогаш сте се запрашале како да го автоматизирате вашиот план за тргување, но немате експертиза за кодирање? Coinrule се заснова на практиката Ако-Ова-Тогаш-Тоа, предлагаме решение погодно за корисниците и многу водичи кои ќе ви овозможат да ја дизајнирате вашата прва стратегија на OKex.

Активирајте корелации кога се менува подот за тргување Врз основа на најперспективните индикатори
Не е потребен код Едноставно како IFTTT
Управувајте со китовите кои влијаат на пазарот Максимизирајте го профитот

Започнете со креирање правила веднаш

Добијте бесплатни сигнали за тргување, воспоставете стратегии и управувајте со вашите монети 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Bitpanda