Дневно тргување на OKex како супер

Моделирајте ја вашата автоматска трговија и оставете ја да работи за вас, на OKex и многу други.

Coinrule Crypto Dashboard
Избрана На
Работи со првите 10
паметни размени
воено-одделение
Безбедност и шифрирање
User Feedback on Coinrule Automatic Trading Tool
"Со Coinrule, крипто тргувањето ќе се развива“
Giacomo

Програмирајте системи за тргување, веднаш

Coinrule секојдневно работи на развивање на нови стратегии и машини за трговско опкружување. Нашето дневно тргување им овозможува на сопствениците на BTG да остваруваат профит додека тргуваат со какви било монети, вклучително и BTG, на OKex.

Стартувајте бот

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте го вашиот план

Безбедно управување на OKex

Coinrule е дневно тргување што ги прави [трговците} од различни класи на експертиза да заработат пари од тргувањето BTG. На нашите корисници им е дозволено да градат непосредни и врвни стратегии за тргување на сите главни сметки. Можете да ги тестирате и извршите вашите автоматски занаети за да ја дефинирате вашата сопствена стратегија. Coinrule го прави многу агилно да се изгради портфолио на BTG, да се заштити вашето портфолио и да се зграпчат пумпите на пазарот.

Стартувајте бот

Планирајте го вашиот сопствен метод на тргување и управувајте со вашите монетиBTG

Пазарите на криптовалути не спијат! Само еднодневно тргување може целосно да се справи со сите можности на пазарот. Можете да развиете дневно тргување со Coinrule многу лесно! Нарачајте ги вашите правила користејќи го нашиот развивач на стратегии за тргување, без вклучени вештини за кодирање!

Стартувајте бот

Изградете трговски системи засновани на најдобри показатели

БТГ порасна повеќе од 50 пати во текот на изминатите години. Со Coinrule може да доживеете враќање што ќе ви го промени животот додека ја намалувате вашата опасност. купување/продажба на крипто е златната можност на 21 век. Coinrule ви дозволува да заземете победничка позиција на тоа!

Активирајте ботови кога се менуваат движењата на пазарот Врз основа на најперспективните индикатори
Не е побаран код Едноставно како IFTTT
Управувајте со нестабилноста Максимизирајте го профитот

Започнете со креирање стратегии веднаш

Добијте бесплатни сигнали за тргување, одредувајте автоматизирани стратегии и управувајте со вашите валути 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Okex Liquid Bitpanda