Прилагодете го вашиот капитал на DGB како професионален трговец со правило за тргување на OKX

Шампионирајте во крипто просторот, дневно тргување на OKex и паметно тргувајте со DGB. Не е потребно кодирање.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
{популарни} Размени
{воен степен}
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
„Откако барав решенија за бот, наидов Coinrule. Зачудувачки!“
Џејсон

Изградете автоматизиран бот, без прекини

Дали го следевте патоказот на DigiByte во 2019 година? Користете Coinruleстратегија за тргување за да останете во тек со она што се случува на пазарите! Coinruleмоторот работи без прекини

Креирајте автоматски правила

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$1750 . 00

Тестирајте го вашето {правило}

Безбедно {Trade} на OKex

Нашите инвеститори можат да се акумулираат на OKex со додадени контролни машини без престан. Со Coinrule никогаш не сте оставени да бидете на ваша одговорност. CoinruleАвтоматизираните нарачки за купување-продажба се конципирани за да ве заштитат!

Креирајте автоматски правила

{Создадете} свој трговски {систем} и {trade}DGB

CoinruleТимот на 's има искуство во индустријата и знае како да купува и продава DGB на OKex итн. Со текот на годините усовршивме како да ги освоиме пазарите!

Креирајте автоматски правила

{Create} {rules} врз основа на {popular} индикатори

CoinruleМониторингот е дизајниран за најдобра можна покривка. Не мора да давате права за повлекување на OKex. Coinrule не може да пристапи до вашите средства во секое време. Ние го складираме вашиот API-клуч со гарантирано следење на дистрибуирани сервери. Секогаш можете да управувате со вашите монети со Coinrule на распределба, безбедно.

Активирајте {strategies} кога ќе се промени {пазарот} Врз основа на најперспективните индикатори
Нема код {задолжително} Едноставно како IFTTT
Управувајте со {нестабилноста} Максимизирајте го профитот

Започнете со создавање на {Правило} {Денес}

Добијте бесплатни сигнали за тргување, {креирајте {правила} и управувајте со вашето {портфолио} за 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Bitpanda