Тргувајте со EOS EOS на OKex

Развијте ја вашата автоматска трговија и оставете ја да работи за вас, на OKex и многу други.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
паметни размени
врвни
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
"Coinrule е безбедно опкружување што им дозволува на трговците со криптовалути да градат алатки за тргување без да мора да структурираат ниту една линија код“.
Означи

Моделирајте автоматизирани стратегии за тргување, одново и одново

Coinrule го нуди најефективниот и најпријателскиот автоматизиран робот за тргување. Со Coinrule можете да изградите сопствен метод на тргување базиран на EOS и да дозволите да работи автоматски на различни крипто-размени како OKex. Тоа е Ако-Ова-Тогаш-Тоа за автоматско тргување што ви дозволува да ги искористите многуте можности на пазарот.

Креирај Бот

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте го вашиот план

Безбедно купувајте/продавајте на OKex

Coinrule ги задоволува пазарните потреби на многу видови инвеститори и трговци. Лесно обидете се да го извршите вашето автоматско тргување за неколку минути на OKex. Едноставно поставете ги вашите нарачки, заштитете го вашето портфолио и победи го пазарот без да изгубите ниту една можност.

Креирај Бот

Планирајте го вашиот сопствен трговски систем и купувајте и продавајте EOS

Дури и во периоди на ниска нестабилноста на пазарот, некои altcoins се уште може да ги изложат мерка на нестабилноста што може да им овозможи поволни можности. Размислете за купување на монети паѓа и продаваат оние пукање, може да се фати на овие движења на пазарот од страна на водење на вашите наредби со користење на автоматска правило тргување. Ракување со вашиот крипто град никогаш не била толку едноставно!

Креирај Бот

Изградете правила врз основа на најдобрите показатели

Некогаш сте се запрашале како да се автоматизира вашиот нов систем за тргување, но немате кодирање искуства? Coinrule се заснова на Ако-Ова-Тогаш-Таков начин, ние испорачуваме апликација погодна за корисниците и многу модели кои ќе ви овозможат да го развиете вашиот прв план за тргување на OKex.

Активирајте роботи кога ќе се промени пазарот на алткоини Врз основа на најперспективните индикатори
Не е потребен код Едноставно како IFTTT
Управувајте со промените на пазарот Максимизирајте го профитот

Започнете да креирате стратегии веднаш

Добијте бесплатни трговски сигнали, градете стратегии и управувајте со вашите монети 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda