Купете/продавајте Ethereum Classic како искусен трговец на OKex

На врвот на пазарот на алткоини, дневно тргување на OKex и ефикасно тргување со ETC. Не е потребно кодирање.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
најпознатите берзи
врвни
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
„Откако барав решенија за бот, наидов Coinrule. Победа!“
Мат

Креирајте автоматски правила за крипто

Дали го следевте патоказот на Ethereum Classic во 2019 година? Користете Coinruleстратегија за тргување за да останете во тек со она што се случува на пазарите! Coinruleботот работи веднаш

Тргувајте со ботови

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте го вашето правило

Безбедно тргувајте на OKex

Нашите трговци можат да се акумулираат на OKex со додадени контролни машини со брзина на светлината. Со Coinrule никогаш не сте оставени да бидете во ваша опасност. CoinruleАвтоматизираните правила се имплементирани за да ве одбранат!

Тргувајте со ботови

Изградете свој сопствен метод на тргување и поставете ги вашите нарачки ETC

CoinruleТимот на 's има искуство во индустријата и знае како да купува и продава ETC на OKex итн. Со текот на годините усовршивме како да ги освоиме пазарите!

Тргувајте со ботови

Креирајте трговски системи врз основа на најчесто користените индикатори

CoinruleМониторингот е изграден за најдобра можна безбедност. Не мора да давате права за повлекување на OKex. Coinrule не може да ги допре вашите средства во секое време. Ние го складираме вашиот API-клуч со супериорен мониторинг на дистрибуирани сервери. Секогаш можете да управувате со вашите монети со Coinrule на сметката, безбедно.

Активирајте механизми кога се менува пазарот на крипто Врз основа на најперспективните индикатори
Не е потребен код Едноставно како IFTTT
Управувајте со пазарите во движење Максимизирајте го профитот

Започнете со создавање нарачки токму сега

Добијте бесплатни сигнали за тргување, планирајте автоматизирани стратегии и управувајте со вашите монети 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda