Дневно тргување на OKex како експерт

Освојте го пазарот користејќи дневно тргување на OKex и остварувајте профит со IOST за неколку секунди

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
најчесто користени Размени
чувствувате
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
"Со Coinrule, купување-продажбата на крипто е на пат да се пробие“
Џон

Планирајте правила за автоматско тргување, без прекини

Coinrule секојдневно работи на развивање нови crypto trading botи нови средини за тргување уредник. Нашето дневно тргување им овозможува на членовите на заедницата на IOST да остваруваат профит додека тргуваат со какви било монети, вклучително и IOST, на OKex.

Изградете правила

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте ја вашата трговија

Безбедно управување на OKex

Coinrule е дневно тргување кое им овозможува на [трговците} со различни нивоа на експертиза да заработат пари од тргување со IOST. Нашите корисници се способни да градат лесни и напредни стратегии за тргување на сите главни алокации. Можете да ги тестирате и комплетирате вашите автоматски занаети за да креирате своја сопствена стратегија. Coinrule го прави многу едноставно да се изгради портфолио на IOST, да се обезбеди вашето портфолио и да се фатат пумпи на пазарот.

Изградете правила

Изградете сопствен модел за тргување и управувајте со вашите coinsIOST

Пазарите на криптовалути во ниту еден момент не спијат! Само еден ден тргување може целосно да ги фати сите можности на пазарот. Можете да дефинирате ден тргување со Coinrule многу лесно! Дизајнирајте ги вашите правила користејќи ја нашата машина за стратегии за тргување, без воопшто вештини за кодирање!

Изградете правила

Креирајте трговски системи врз основа на популарни индикатори

IOST порасна повеќе од 100 пати во текот на изминатите години. Со Coinrule може да наидете на приноси кои ќе ви го променат животот, додека ја намалувате опасноста. Тргувањето со криптовалути е златната можност на 21 век. Coinrule ви овозможува да заземете силна позиција за тоа!

Активирајте механизми кога се менува пазарната динамика Врз основа на најперспективните индикатори
Не е побаран код Едноставно како IFTTT
Управувајте со трендовите на пазарот Максимизирајте го профитот

Започнете да креирате правила веднаш

Добијте бесплатни сигнали за тргување, дефинирајте автоматизирани стратегии и управувајте со вашите валути 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Bitpanda