Тргувајте со IOTA IOTA на OKex

Надвор од тргувањето, дневно тргување на OKex и паметно тргувајте со IOTA. Не е потребно кодирање.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
најдобрите Размени
врвни
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
"Coinrule е паметна средина која им помага на трговците со криптовалути, да градат машини за тргување без да мора да програмираат ниту една линија код.
Мартон

Изградете автоматски бот, веднаш

Coinrule ги претставува најмоќните и најпогодни за корисниците crypto trading bot. Со Coinrule можете да започнете сопствено правило засновано на IOTA и да дозволите да работи автоматски на најдобрите крипто централи како OKex. Тоа е Ако-Ова-Тогаш-Тоа за системи за автоматско тргување што ви овозможува да ги искористите сите можности на пазарот.

Изградете правила

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте го вашето правило

Безбедно купувајте/продавајте на OKex

Coinrule ги задоволува барањата на мешаните типови инвеститори и трговци. Лесно обидете се да го извршите вашето автоматско тргување за неколку минути на OKex. Едноставно земете профит, заштитете го вашето портфолио и надминете го пазарот без да испуштите ниту една можност.

Изградете правила

Создадете своја сопствена стратегија за тргување и купувајте и продавајте IOTA

Дури и во сезони на ниска нестабилност на пазарот, некои алткоини сè уште можат да бидат дел од еден вид нестабилност што може да понуди значителни можности. Купете ги монетите што се лизгаат и продавајте ги тие што пумпаат, можете да ги фатите овие движења на пазарот со извршување на вашите нарачки користејќи автоматски план за тргување. Работењето на вашиот крипто капитал никогаш не било толку едноставно!

Изградете правила

Правила за дизајн врз основа на мејнстрим индикатори

Дали некогаш сте се запрашале како да ја роботизирате вашата трговска стратегија, но немате способности за кодирање? Coinrule се заснова на системот Ако-Ова-Тогаш-Тоа, ви претставуваме интерфејс лесен за корисникот и многу шаблони кои ќе ви овозможат да ја извршите вашата прва стратегија на OKex.

Активирајте корелации кога се менува пазарот на алткоини Врз основа на најперспективните индикатори
Не е потребен код Едноставно како IFTTT
Управувајте со пазарите во движење Максимизирајте го профитот

Започнете со создавање нарачки веднаш

Добијте бесплатни сигнали за тргување, поставете стратегии и управувајте со вашите монети 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda