Дневно тргување на OKex и Купи/продавај Omisego

Развијте ја вашата трговија и оставете ја да работи за вас, на OKex и многу други.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
паметни размени
најдобро
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
„Најдоброто нешто што се случи во крипто во последните пет години“
Тони

Моделирајте автоматизирани стратегии за тргување, веднаш

Coinrule е совршена алатка за многу различни нивоа на инвеститори и трговци. Има бесконечен опсег на опции понудени на нашата платформа. Можете да ги тестирате и развиете вашите автоматски стратегии за да создадете сопствен трговски систем и да купите/продадете OMG. Ќе биде многу лесно да се акумулира OMG, да се заштити вашето портфолио, да се пресретне која било пумпа без да пропуштите ненадејно паѓање.

Создадете правило

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте ја вашата автоматска трговија

Безбедно управување на OKex

Coinrule има една главна мисија, сакаме да ја направиме вашата трговска акција поефективна додека сте флексибилни. Пазарите на криптовалути се отворени 24/7, само автоматска стратегија за тргување може целосно да се справи со секоја можна можност што ќе се појави на пазарот. Како да дизајнирате нарачка со Coinrule? Управувајте со вашите автоматизирани стратегии користејќи ја формата Ако-Ова-Тогаш-Тоа, не се потребни вештини за кодирање!

Создадете правило

Планирајте го вашиот сопствен метод на тргување и акумулирајте OMG

At Coinrule Ние работиме страсно да испорачаме нови поени и промени на нашиот паметен асистент секој ден. Всушност, ние сме во партнерство со нашите најквалификувани клиенти и врвни размени за да собереме повратни информации и забелешки.

Создадете правило

Изградете автоматски стратегии засновани на најдобри показатели

На тргувањето му треба став, став и систем. Што го прави тргувањето толку ризично? Човечката природа и чувствата може негативно да го поттикнат вашиот принос од тргување. Користењето на автоматски план за тргување ви овозможува да ги намалите ефектите од грижата, еуфоријата и алчноста што секој клиент може да ги доживее. Исто така, почетник може да тргува како професионалец со Coinrule!

Активирајте механизми кога се менува пазарот на крипто Врз основа на најперспективните индикатори
Нема вклучен код Едноставно како IFTTT
Управувајте со нестабилноста Максимизирајте го профитот

Започнете да создавате трговски системи веднаш

Добијте бесплатни сигнали за тргување, дефинирајте автоматска трговија и управувајте со вашата распределба за 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda