Изградете автоматизиран бот за тргување за тргување PAX на OKex и повеќе

Шампионирајте ја динамиката на пазарот, дневно тргување на OKex и лесно тргувајте со PAX. Не е потребно кодирање.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
безбедно Размени
врвни
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
"Со Coinrule можете да тргувате PAX на OKex дури и кога спиете!“
Карлос

Дизајнирајте правило за автоматско тргување веднаш

Coirule има една главна цел, сакаме да го направиме вашето тргување со криптовалути поефикасно и полесно. Пазарите на криптовалути работат 24/7, само автоматски план за тргување може целосно да ја искористи секоја можна можност што ќе се појави во движењата на пазарот. Како да програмирате нарачка за PAX со Coinrule? Одредете ги вашите автоматски стратегии користејќи ја практиката Ако-Ова-Тогаш-Тоа, не се потребни вештини за кодирање!

Создадете правило

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте ја вашата автоматска трговија

Безбедно купувајте/продавајте на OKex

Во унифициран контролен панел поврзан со OKex, ќе ги најдете сите суштински аспекти во врска со вашите автоматски занаети. Можете лесно да ги приспособите, да ги замрзнете и да ги стартувате во секое време за да имате апсолутна контрола врз вашиот создавач на крипто стратегија.

Создадете правило

Развијте своја сопствена стратегија за тргување и поставете ги вашите нарачкиPAX

CoinruleКонтролните системи на се дизајнирани за максимална контрола. Никогаш нема да бараме права за повлекување на OKex. Вашиот API-клуч се чува со супериорна безбедност надвор од нашите сервери. Тргувајте со Coinrule на сметка, безопасно.

Создадете правило

Модел правила засновани на сигурни индикатори

Сакаме да понудиме машина која се придржува до највисоките способности. ние сме во здружение со нашите најстручни клиенти за секојдневно да го унапредуваме нашиот производ. Поврзете се со нас и закажете индивидуална трговска сесија Еден-на-Еден!

Активирајте ги роботите кога ќе се промени подот за тргување Врз основа на најперспективните индикатори
Не е побаран код Едноставно како IFTTT
Управувајте со пазарите во движење Максимизирајте го профитот

Започнете да креирате правила уште денес

Добијте бесплатни трговски сигнали, поставувајте стратегии и управувајте со вашето портфолио 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda