Тргувајте со ZCash ZEC на OKex

Совладајте го пазарот користејќи дневно тргување на OKex и остварите профит со ZEC во рок од неколку часа

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
мејнстрим берзи
чувствувате
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
"Coinrule е напредно решение кое им помага на трговците со криптовалути да изградат машини за тргување без да мора да кодираат ниту една линија код.
Jon

Стартувајте ги правилата за тргување, одново и одново

Coinrule ја развива најзгодната и најприфатлива апликација за криптовалути. Со Coinrule можете да креирате сопствено правило засновано на ZEC и да дозволите да работи автоматски на различни крипто-размени како OKex. Тоа е Ако-Ова-Тогаш-Тоа за автоматски стратегии што ви овозможува да ги искористите сите можности на пазарот.

Изградете правила

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте го вашиот план

Безбедно купувајте/продавајте на OKex

Coinrule ги исполнува барањата на различни типови инвеститори и трговци. Лесно тестирајте го и стартувајте го вашето автоматско тргување за неколку минути на OKex. Едноставно управувајте со вашите монети, заштитете го вашето портфолио и врвете го пазарот без да испуштите ниту една можност.

Изградете правила

Моделирајте ја вашата сопствена техника за тргување и купувајте и продавајте ZEC

Дури и во моменти на ниска нестабилност на пазарот, некои алткоини сè уште можат да бидат дел од нивото на нестабилност што може да обезбеди големи можности. Купете ги монетите што паѓаат и продавајте ги оние што скокаат, можете да се справите со овие смени со извршување на вашите нарачки користејќи автоматски план за тргување. Контролирањето на вашиот крипто капитал никогаш не било толку флексибилно!

Изградете правила

Планирајте ги правилата засновани на индикатори за воен степен

Дали некогаш сте се запрашале како да го автоматизирате вашиот план за тргување, но немате способности за кодирање? Coinrule се заснова на логиката Ако-Ова-Тогаш-Тоа, предлагаме решение погодно за корисниците и многу водичи кои ќе ви овозможат да ја дизајнирате вашата прва стратегија на OKex.

Активирајте корелации кога се менува пазарот на крипто Врз основа на најперспективните индикатори
Не е потребен код Едноставно како IFTTT
Управувајте со китовите кои влијаат на пазарот Максимизирајте го профитот

Започнете со креирање трговски системи веднаш

Добијте бесплатни сигнали за тргување, одредувајте стратегии и управувајте со вашите монети 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Bitpanda