Инвестирајте во Основен токен за внимание како професионалец на Poloniex

Победете ја динамиката на пазарот, дневно тргување на Poloniex и лесно тргувајте со НДТ. Не е потребно кодирање.

Coinrule Crypto Dashboard
Избрана На
Работи со првите 10
најпознатите берзи
најдобро
Безбедност и шифрирање
User Feedback on Coinrule Automatic Trading Tool
„Фасцинантно е да можам сам да планирам машина за правила за автоматско тргување“.
Симон

Моделирајте го идеалниот автоматски систем за тргување

Основниот токен за внимание ICO и Bull Run за 2017 година заработија >120 пати за трговците со дигитални пари. Како можете да се осигурате дека нема да го изоставите следниот митинг? Ова е кога Coinrule доаѓа при рака! Купете/продавајте Основен токен за внимание на Poloniex и секогаш максимизирајте ја вашата заработка!

Започни тргување

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте ја вашата нарачка

Безбедно управувајте со Poloniex

Патоказот на Основниот токен за внимание за 2019 година носи големи можности! Но, како да знаете кога да профитирате на Poloniex? Ова е кога Coinrule влегува! Ви дозволуваме да започнете сопствени правила за автоматско тргување. Не треба да изградите ниту една линија код! Coinrule е првиот уредник за тргување базиран на блокови за пазарот на крипто!

Започни тргување

Планирајте ја вашата сопствена стратегија за тргување и акумулирајте BAT

Крипто ентузијастите имаат две барања: да го бранат својот капитал и да ја поттикнат нивната заработка. Coinrule може да им овозможи на стрелците на Месечината да ја постигнат оваа намера лесно. Програмирајте ги вашите автоматски стратегии за неколку минути и веднаш тргувајте со БАТ на Poloniex. Размени како Poloniex љубов Coinrule поради ликвидноста што ја обезбедуваме. Започнете со тргување, купувајте/продавајте Coinrule веднаш!

Започни тргување

Изградете автоматски занаети врз основа на најчесто користените индикатори

Нашите безбедносни методи се дизајнирани за максимално покривање. Клиентите можат да тргуваат сега на нашата демо размена сега, како да е Poloniex. Не ни се потребни правата за повлекување на Poloniex. Не можеме да ја отвориме вашата криптовалута преку клучевите API што ги обезбедуваат нашите трговци. АПИ клучевите се чуваат со врвна безбедност.

Активирајте корелации кога се менуваат движењата на пазарот Врз основа на најперспективните индикатори
Не е побаран код Едноставно како IFTTT
Управувајте со инвестициската динамика Максимизирајте го профитот

Започнете со создавање на автоматски занаети сега

Добијте бесплатни сигнали за тргување, правила и управувајте со вашето портфолио 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Okex Bitpanda