Изградете автоматски план за тргување за тргување со БТК на Poloniex и многу повеќе

Дизајнирајте ја вашата трговија и оставете ја да работи за вас, на Poloniex и многу други.

Coinrule Crypto Dashboard
Избрана На
Работи со првите 10
популарни Размени
воено-одделение
Безбедност и шифрирање
User Feedback on Coinrule Automatic Trading Tool
"Со Coinrule можете да тргувате со БТК на Poloniex дури и кога спиете!“
Симон

Дизајнирајте планови за тргување, веднаш

Coirule има една главна цел, сакаме да го направиме вашиот план за тргување поефективен и профитабилен. Пазарите на криптовалути работат 24/7, само автоматската стратегија за тргување може целосно да ја искористи секоја можна можност што ќе се појави во крипто просторот. Како да започнете правило за тргување за БТК со Coinrule? Поставете ги вашите автоматски стратегии користејќи го Ако-Ова-Тогаш-Така, не се потребни вештини за кодирање!

Креирај Бот

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте ја вашата автоматска трговија

Безбедно купувајте/продавајте на Poloniex

Во унифицирана инструмент табла поврзана со Poloniex, ќе ги видите сите релевантни информации во врска со вашите автоматски занаети. Можете лесно да управувате со нив, да ги запрете и да ги стартувате во секое време за да имате совршена контрола над вашата инвестициска машина.

Креирај Бот

Развијте сопствен трговски систем и поставете ги вашите нарачки BTC

CoinruleБезбедносните системи на се дизајнирани за максимално отстранување на ризик. Никогаш нема да бараме права за повлекување на Poloniex. Вашиот API-клуч се задржува со загарантирана безбедност надвор од нашите сервери. Тргувајте со Coinrule на Алокација, со максимална безбедност.

Креирај Бот

Модел правила засновани на безбедни индикатори

Сакаме да понудиме средина која ги задоволува највисоките стандарди. ние сме во контакт со нашите најпрофесионални корисници за секојдневно да го надградуваме нашиот производ. Контактирајте со нас и резервирајте уникатна трговска сесија Еден-на-Еден!

Активирајте корелации кога пазарот се менува Врз основа на најперспективните индикатори
Не е побаран код Едноставно како IFTTT
Управувајте со промените на пазарот Максимизирајте го профитот

Започнете со креирање трговски системи веднаш

Добијте бесплатни трговски сигнали, дефинирајте стратегии и управувајте со вашето портфолио 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Okex Liquid Bitpanda