Тргувајте со EOS на врвни централи како Poloniex и станете супер на крипто просторот

Планирајте го вашиот трговски систем и оставете го да работи за вас, на Poloniex и многу други.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
популарни Размени
чувствувате
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
„Толку корисна алатка, би сакал да ја открив порано“.
Мартон

Изградете крипто бот токму сега

Coinrule го прави автоматскиот крипто бот лесно како IFTTT. Секој клиент ќе може веднаш да ја одреди сопствената програма за тргување без вештини за кодирање. Едноставно и идеално опкружување ќе се придржува до барањата на кој било трговец со крипто, така што веќе нема да се изгуби никаква можност за движења на пазарот.

Создадете правило

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$1750 . 00

Тестирајте ја вашата нарачка

Безбедно управувајте со Poloniex

Можете лесно да управувате во секое време со вашите автоматизирани стратегии од унифицирана апликација поврзана со Poloniex и таму ќе ги добиете сите важни податоци за вашиот уредувач на стратегија. Имате целосна контрола врз вашите средства, Coinrule нема дозвола да ги извади вашите средства од вашето портфолио. Вашата безбедност е наш врвен приоритет!

Создадете правило

Создадете свој метод на тргување и tradeEOS

Пробајте ја нашата Демо размена со виртуелно портфолио за целосна безбедност да ги тестирате вашите автоматски стратегии во симулации на реални пазари без ризик за вашите средства. Можете да го поправите вашиот план за тргување за да го направите попрофитабилен. Пазарните услови често се менуваат, така што флексибилноста е важна побарувачка и Coirule е посветена да ги постигне највисоките барања на секој инвеститор.

Создадете правило

Дизајнирајте автоматски занаети врз основа на безбедни индикатори

EOS има многу интересен патоказ за 2019 година, вестите може да се објават одеднаш, а цената може да се зголеми или намали кога најмалку очекувате откако Poloniex тргува 24/7. Крипто бот ве поддржува да ги фатите најдобрите можности без да пропуштите ниту една трговија. Креирај бот со Coinrule сега!

Активирањето crypto trading bots кога се менува подот за тргување Врз основа на најперспективните индикатори
Нема вклучен код Едноставно како IFTTT
Управувајте со нестабилноста Максимизирајте го профитот

Започнете да креирате планови денес

Добијте бесплатни сигнали за тргување, воспоставете правила и управувајте со вашата распределба 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Bitpanda