Дневно тргување на Poloniex и Купи/продавај Stellar

Совладајте го подот за тргување, дневно тргување на Poloniex и лесно тргувајте со XLM. Не е потребно кодирање.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
најдобрите Размени
воено-одделение
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
„Најдоброто нешто што се случи во крипто во последните една година“
Карлос

Започнете со автоматизиран бот

Coinrule е главната алатка за многу различни типови на инвеститори и трговци. На нашата платформа се нуди неограничен опсег на експертиза. Можете да ги тестирате и изведувате вашите автоматски стратегии за да поставите сопствен трговски систем и да купите/продадете XLM. Ќе биде многу едноставно да се акумулира XLM, да се заштити вашето портфолио, да се фати која било пумпа без да пропуштите ненадејно повлекување.

Започнете да создавате правило

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте го вашиот трговски систем

Безбедно управувајте со Poloniex

Coinrule има една главна мисија, сакаме да го направиме вашиот план за тргување поефективен додека сте агилни. Пазарите на криптовалути работат 24/7, само автоматизиран бот за тргување може целосно да ја искористи секоја можна можност што ќе се појави на пазарот. Како да програмирате правило за автоматско тргување со Coinrule? Управувајте со вашите автоматизирани стратегии користејќи го Ако-Ова-Тогаш-Така, не се потребни вештини за кодирање!

Започнете да создавате правило

Моделирајте ја сопствената стратегија за тргување и акумулирајте XLM

At Coinrule ние работиме напорно за да испорачаме нови алатки и подобрувања во нашата околина секој ден. Всушност, ние сме во соработка со нашите најпрофесионални клиенти и врвни размени за да собираме повратни информации и белешки.

Започнете да создавате правило

Планирајте автоматски стратегии засновани на мејнстрим индикатори

На тргувањето му треба трпение, став и програма. Што го отежнува тргувањето? Човечката природа и чувствата може негативно да влијаат на вашиот профит од тргување. Користењето на правило за тргување ви овозможува да ги ограничите ефектите од притисокот, еуфоријата и алчноста што секој клиент може да ги доживее. Исто така, почетник може да тргува како професионалец со Coinrule!

Активирајте механизми кога се менува пазарот на алткоин Врз основа на најперспективните индикатори
Нема вклучен код Едноставно како IFTTT
Управувајте со инвестициската динамика Максимизирајте го профитот

Започнете со креирање стратегии токму сега

Добијте бесплатни сигнали за тргување, креирајте автоматски тргувања и управувајте со вашата распределба 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda