Размена на софтвер за арбитража на криптовалути

Натпреварувајте се со најдобрите во просторот со користење на софтвер за крипто арбитража на размена и дозволете Coinrule тргување со бот тргување за вас. Не е потребно кодирање.

Coinrule Crypto Dashboard
Избрана на
Работи со првите 10
најдобрите Размени
воено-одделение
Безбедност и шифрирање
User Feedback on Coinrule Automatic Trading Tool
„Фасцинантно е да можам сам да поставам автоматско решение за тргување“.
Сергеј

Алатка за крипто арбитража

Coinrule ви овозможува да купувате и продавате криптовалути на берзите, користејќи ги неговите напредни ботови за тргување. Создадете стратегија за бот од нула или користете претходно изградено правило со кое историски се тргувало на берзата. Извршете демо-трговија бесплатно за да видите како тие стратегии се одвиваат на пазарот за криптовалути.

Започнете бесплатно

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$1750 . 00

Тестирајте го вашиот план

Креирајте автоматизирани правила низ монетите

Изберете меѓу 150+ стратегии за шаблони
Coinrule Ви овозможува да изградите правила
Започни

Безбедно купувајте/продавајте на размена

Се сеќавате кога пазарите се појавија 90 пати и повеќе? Дали сакавте да сте инвестирале во Bitcoin на размена во тоа време? Coinrule ви овозможува да ја искористите секоја можност, дури и додека спиете! Едноставно земете профит, заштитете го вашето портфолио и надминете го пазарот без да испуштите ниту една можност.

Стартувајте бот
База на знаење Популарни стратегии и карактеристики
Добивајте нови стратегии секој ден
Добијте бесплатни трговски сигнали, креирајте правила и управувајте со вашето портфолио 30 дена бесплатно