Патоказ на Binance

Натпреварувајте се со најдобрите во просторот користејќи ги историските перформанси на Binance и дозволете Coinrule тргување со бот тргување за вас. Не е потребно кодирање.

Coinrule Крипто табла
Избрана на
Работи со првите 10
најпознатите берзи
гарантира
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
„Најдоброто нешто што се случи во крипто во последните четири години“
Тони

Алатка за тргување со криптовалути

Coinrule ви овозможува да купувате и продавате криптовалути на Binance, користејќи ги неговите напредни ботови за тргување. Создадете стратегија за бот од нула или користете претходно изградено правило што историски се тргувало на берзата Binance. Извршете демо-трговија бесплатно за да видите како тие стратегии се одвиваат на пазарот за криптовалути.

Започнете бесплатно

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте ја вашата нарачка

Креирајте автоматизирани правила низ монетите

Изберете меѓу 150+ стратегии за шаблони
Coinrule Ви овозможува да изградите правила
Започни

Безбедно купувајте/продавајте на Binance

Се сеќавате кога пазарите се појавија 90 пати и повеќе? Дали би сакале да сте инвестирале во Bitcoin на Binance во тоа време? Coinrule ви овозможува да ја искористите секоја можност, дури и додека спиете! Едноставно земете профит, заштитете го вашето портфолио и надминете го пазарот без да испуштите ниту една можност.

Креирај Бот
База на знаење Популарни стратегии и карактеристики
Добивајте нови стратегии секој ден
Добијте бесплатни трговски сигнали, креирајте правила и управувајте со вашето портфолио 30 дена бесплатно