А-тим на крипто ентузијасти кои сакаат тргување со ботови

Coinrule е паметни тргување бот за платформи за криптовалути, овозможувајќи ви да преземете целосна контрола врз вашето крипто тргување додека можете да спротистави хеџ фондови со автоматизирани ботови
  Ние сме тим од блокчејн и крипто ентузијасти кои открија дека тргувањето со крипто валути е непотребно комплицирано  

Био на тимот

 
 
 
  Во текот на изминатите години, тргувањето со криптовалути еволуираше во една од апликациите-убијци на Blockchain  
Со додавање ликвидност на класите на претходно неликвидни средства, како што се технолошките компании во рана фаза, но исто така и на сектори како синџири на снабдување, недвижнини и многу други, тргувањето со криптовалути овозможи огромен процес на создавање богатство. Иако шпекулациите понекогаш може да се гледаат критички, нивната улога во откривањето на цената на средствата е клучна за секој пазар и на крајот додава значителна вредност за сите учесници на пазарот. Но, на трговците им се потребни вистинските инструменти за да го остварат тоа - и еве каде Coinrule влегува!

Ги исполнуваат Coinrule тим

Советници

Имаме задоволство да работиме со фантастични советници со различно потекло, од академски кругови до пазари на капитал

Партнери

Имаме задоволство да работиме со над 10+ неверојатни крипто партнери, вклучително и

Добивајте нови стратегии секоја недела

Добијте бесплатни шаблони за тргување, креирајте правила и управувајте со вашето портфолио
Маркетинг од страна на
Coinrule Webinar
Инвестирајте во луѓе, Coinrule е собирање средства!
Придружете се на собирањето средства
 
Инвестирајте во луѓе, Coinrule е собирање средства!

За разлика од другите крипто компании, во 2017 година не лансиравме ICO, наместо тоа, собравме средства од МКБ Банка и Ангели. Денеска повторно собираме средства и
Можете да бидете дел од ова патување.

Придружете се на прибирање средства
Coinrule Webinar
Научете како да тргувате Coinrule
Бесплатен веб-семинар
 
Придружете се на бесплатен вебинар

Научете ги основите на обуката само во 30 минути!

Нашиот шеф на тргување at Coinrule ќе ви ги покаже најдобрите стратегии што треба да ги поставите и ќе одговори на сите ваши прашања.

Придружете се на Вебинар
Webinar