Coinrule相信加密货币生态系统

Coinrule е најдобро опкружување кое им овозможува на трговците со криптовалути да дизајнираат крипто-ботови за тргување без да мора да дефинираат ниту една линија код. Започнете да градите стратегија.

Креирајте автоматизирани правила низ монетите

Започни
Работи во ширина на првите 10+ популарни берзи
Работи ширина на врвот 10+
Популарни размени
Безбедност и шифрирање од воено одделение
Воено одделение
Безбедност и шифрирање
Јордан
"Coinrule се издвојува, интуитивен и едноставен за поставување“
Рејтинг ѕвезда Рејтинг ѕвезда Рејтинг ѕвезда Рејтинг ѕвезда Рејтинг ѕвезда
Јордан

Coinrule Ви овозможува да изградите правила

Започни

Изберете меѓу 50+ стратегии за шаблони

  • Шаблон стратегија
  • Шаблон стратегија
  • Шаблон стратегија
  • Шаблон стратегија
  • Шаблон стратегија
  • Шаблон стратегија
  • Шаблон стратегија
  • Шаблон стратегија

Најнови блог постови

Безбедно тргувајте низ крипто берзите

Coinrule е погодна за почетници и безбедна платформа за испраќање автоматизирани инструкции за тргување до вашите омилени берзи, вклучувајќи ги Binance, Coinbase advanced, Kraken итн. Не бараме приватни клучеви или права за повлекување.
Започни

База на знаење

Популарни стратегии и карактеристики

Добивајте нови стратегии секој ден

Добијте бесплатни трговски сигнали, креирајте правила и управувајте со вашето портфолио 30 дена бесплатно
Маркетинг од страна на