Crypto Trading Bot - Автоматизирани трговски ботови - Coinrule

Автоматски Crypto Trading BotЛесно е

Coinrule ги овластува трговците со криптовалути да се натпреваруваат со професионални алгоритамски трговци и хеџ фондови. Не е потребно кодирање.

Coinrule Контролна табла за стратегии за тргување
Избрана на
Работи со првите 10+
Популарни размени
Воено одделение
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
"Coinrule се издвојува, интуитивен и едноставен за поставување“
Јордан

Креирајте правила за автоматско тргување, 24/7

Поставете прилагодени автоматизирани тргувања и никогаш не пропуштајте рели или не ве фатат во пад. Coinrule опсесивно бара ефективни пазарни показатели за да овозможи паметна распределба на средствата додека ве става во контрола на вашата машина за тргување.

Започнете бесплатно

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте ја вашата стратегија денес

Изберете меѓу 150+ правила или изградете свој

 • Шаблон стратегија
 • Шаблон стратегија
 • Шаблон стратегија
 • Шаблон стратегија
 • Шаблон стратегија
 • Шаблон стратегија
 • Шаблон стратегија
 • Шаблон стратегија

Безбедно тргувајте низ берзите

Coinrule е погодна за почетници и безбедна платформа за испраќање автоматизирани инструкции за тргување до вашите омилени берзи, вклучувајќи ги Binance, Coinbase Pro, Kraken итн. Не бараме приватни клучеви или права за повлекување.

Започнете бесплатно

Лесно е да се започне!


Регистрирајте се денес или едноставно добијте ги ажурирањата на пазарот во вашето сандаче

Маркетинг од страна на


Креирајте правила врз основа на популарни индикатори

Секое правило може да се постави да работи толку брзо како секоја минута и да се извршува за неколку секунди. Секоја недела се додаваат нови индикатори и се објавуваат на нашата блог.

Активирајте дејства кога пазарот се менува Врз основа на јасни показатели
Не е потребен код Едноставно како IFTTT
Управувајте со нестабилноста Максимизирајте го профитот

Проценете ја вашата цена

Колку тргувате месечно?
$
250
 
 
 
слободен
Хобист
трговец
на
Бизнис
 
 
 
 
Зачувај  $ 50  / месечно
Во споредба со надоместокот од 1% за други алатки за тргување
Најдобар план за вас
слободен  
Само трошоци
слободен
Почни сега Регистрирајте се денес, откажете во секое време

Запознајте го Основачкиот тим

Извршен директор Габриеле Мусела Coinrule
Габриеле Мусела
извршен директор, производ
   
Олег Гиберштајн КОО Coinrule
Олег Гиберштајн
КОО, раст
   
Зденек Хофлер CTO Coinrule
Зденек Хофлер
CTO, Архитектура
   

Поддржани размени

Ние се интегрираме со 10+ од најпопуларните размени вклучувајќи

Започнете да креирате правила уште денес

Добијте бесплатни трговски сигнали, креирајте автоматски правила и управувајте со вашето портфолио за слободни.

Маркетинг од страна на
Coinrule Вебинар со Рубен
Инвестирајте во луѓе, Coinrule е Crowdfunding!
Дознај повеќе
 
Инвестирајте во луѓе, Coinrule е Crowdfunding!

За разлика од другите крипто компании, во 2017 година не лансиравме ICO, наместо тоа, собравме средства од МКБ Банка и Ангели. Денеска повторно собираме средства и
Можете да бидете дел од ова патување.

Дознај повеќе
Coinrule Вебинар со Рубен
Научете како да автоматизирате занаети
Придружете се на Вебинар
 
Мобилен телефон од кој излегуваат парички
Нов летен договор
До 25% попуст на годишните планови!
 1. 1Поврзете се Повеќе размени
 2. 2Трговија со 14 правила истовремено
 3. 3пристап 150+ нов шаблон стратегии
Понудата завршува во
дена::