Ребалансирајте го вашиот EOS капитал како професионалец со бот за тргување на Kraken итн

Освојте го пазарот користејќи дневно тргување на Kraken и заработете профит со EOS во рок од неколку часа

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
безбедна размена
најдобро
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
„Откако барав нови бот алатки, наидов Coinrule. Врв!"
Пит

Развијте корисно правило за тргување

Дали го следевте патоказот на EOS во 2019 година? Користете Coinruleстратегија за тргување за да останете во тек со она што се случува на пазарите! Coinruleпаметната алатка работи без прекини

Создадете правило

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$1750 . 00

Тестирајте ја вашата трговија

Безбедно тргувајте на Кракен

Нашите клиенти можат да се акумулираат на Kraken со додадени контролни шеми без престан. Со Coinrule никогаш не сте оставени да бидете на ваша опасност. CoinruleАвтоматските занаети на се развиени за да ве заштитат!

Создадете правило

Моделирајте ја вашата сопствена стратегија за тргување и поставете ги вашите нарачки EOS

CoinruleТимот на 's има победнички перформанси во индустријата и знае како да купува и продава EOS на Kraken итн. Научивме како да ги совладаме пазарите со текот на годините!

Создадете правило

Планирајте трговски системи засновани на паметни индикатори

CoinruleМониторингот се спроведува за најдобра можна заштита. Не мора да давате права за повлекување на Kraken. Coinrule не може да ги внесете вашите средства во ниеден период. Ние го складираме вашиот API-клуч со врвен мониторинг на дистрибуирани сервери. Секогаш можете да управувате со вашите монети со Coinrule на Exchange, безбедно.

Активирајте механизми кога се менува пазарот на алткоин Врз основа на најперспективните индикатори
Не е потребен код Едноставно како IFTTT
Управувајте со китовите кои влијаат на пазарот Максимизирајте го профитот

Започнете со креирање правила сега

Добијте бесплатни сигнали за тргување, планирајте автоматизирани стратегии и управувајте со вашите монети 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Bitpanda