Автоматска размена на Bittrex и Купи/продај Bitcoin Gold

На врвот на крипто-пазарот, автоматска размена на Bittrex и тргувајте со BTG како гуру. Не е потребно кодирање.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
најдобрите Размени
гарантира
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
„Најдоброто нешто што се случи во крипто во последните четири години“
Лука

Моделирајте автоматски план за тргување токму сега

Coinrule е моќна алатка за многу различни видови инвеститори и трговци. Постои голем опсег на можности кои се нудат на нашата платформа. Можете да ги тестирате и постигнете вашите автоматски стратегии за да развиете сопствен трговски систем и да купите/продадете BTG. Ќе биде многу податливо да се акумулира BTG, да се заштити вашето портфолио, да се фати која било пумпа без да пропуштите ненадеен пад.

Стартувајте бот

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте го вашето правило

Безбедно управување на Bittrex

Coinrule има една главна цел, ние сакаме да го направиме вашето тргување поефективно додека сте брзи. Пазарите на криптовалути работат 24/7, само автоматскиот крипто бот може целосно да ја искористи секоја можна можност што ќе се развие на пазарот. Како да креирате правило за автоматско тргување со Coinrule? Дефинирајте ги вашите автоматизирани стратегии користејќи ја практиката Ако-Ова-Тогаш-Тоа, не се потребни вештини за кодирање!

Стартувајте бот

Планирајте ја вашата сопствена трговска машина и акумулирајте BTG

At Coinrule ние работиме интензивно за да испорачаме нови елементи и развој на нашата алатка секој ден. Всушност, ние сме во соработка со нашите најквалификувани трговци и врвни берзи за да собереме повратни информации и мислења.

Стартувајте бот

Изградете автоматски стратегии засновани на мејнстрим индикатори

На тргувањето му е потребна контрола, став и метод. Што го прави тргувањето толку сурово? Човечката природа и емоциите може негативно да влијаат на вашата заработка од тргување. Користењето на автоматски систем за тргување ви овозможува да ги надминете ефектите на анксиозноста, еуфоријата и алчноста што секој клиент може да ги доживее. Исто така, аматер може да тргува како професионалец со Coinrule!

Активирајте ботови кога се менува крипто просторот Врз основа на најперспективните индикатори
Нема вклучен код Едноставно како IFTTT
Управувајте со инвестициската динамика Максимизирајте го профитот

Започнете со создавање нарачки денес

Примајте сигнали за бесплатно тргување, воспоставете автоматска трговија и управувајте со вашата распределба 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda