Изградете автоматизиран крипто бот за тргување ADA на Bittrex и многу повеќе

Шампионирајте ја динамиката на пазарот, автоматската размена на Bittrex и лесно тргувајте со ADA. Не е потребно кодирање.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
најдобрите Размени
најдобро
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
"Со Coinrule можете да тргувате со ADA на Bittrex дури и кога спиете!“
Арчи

Стартувај автоматизиран систем

Coirule има една главна цел, сакаме да го направиме вашето тргување со криптовалути поефективно и полесно за користење. Пазарите на криптовалути тргуваат 24/7, само автоматизиран бот за тргување може целосно да управува со секоја можна можност што ќе се појави во движењата на пазарот. Како да креирате нарачка за АДА со Coinrule? Поставете ги вашите автоматски стратегии користејќи го стилот Ако-Ова-Тогаш-Тоа, не се потребни вештини за кодирање!

Создадете правило

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте ја вашата автоматска трговија

Безбедно купувајте/продавајте на Bittrex

Во унифицирана апликација поврзана со Bittrex, ќе ги најдете сите суштински аспекти во врска со вашите автоматски занаети. Можете лесно да ги приспособите, замрзнете и да ги стартувате во секое време за да имате целосна контрола врз уредникот на вашата стратегија.

Создадете правило

Моделирајте ја вашата сопствена трговска машина и поставете ги вашите нарачкиADA

CoinruleСистемите за следење се дизајнирани за максимална безбедност. Никогаш нема да бараме права за повлекување на Bittrex. Вашиот API-клуч е задржан со врвна безбедност надвор од нашите сервери. Тргувајте со Coinrule на размена, безопасно.

Создадете правило

Планирајте правила засновани на мејнстрим индикатори

Сакаме да понудиме паметна алатка која ги исполнува највисоките способности. ние сме во соработка со нашите најстручни членови на заедниците за секојдневно да го подобруваме нашиот производ. Поврзете се со нас и имајте приватна трговска сесија Еден-на-Еден!

Активирајте корелации кога се менува подот за тргување Врз основа на најперспективните индикатори
Не е побаран код Едноставно како IFTTT
Управувајте со пазарите во движење Максимизирајте го профитот

Започнете да креирате правила токму сега

Добијте бесплатни трговски сигнали, градете стратегии и управувајте со вашето портфолио 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda