Изградете автоматски план за тргување за тргување со IOST на Bittrex и многу повеќе

Освојте го пазарот со користење на автоматска размена на Bittrex и остварувајте профит со IOST за неколку минути

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
мејнстрим берзи
гарантира
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
"Со Coinrule можете да тргувате со IOST на Bittrex дури и кога спиете!“
Симон

Планирајте моќен бот за тргување

Coirule има една главна цел, сакаме да го направиме вашето тргување со криптовалути поефективно и побрзо. Пазарите на криптовалути се отворени 24/7, само автоматска стратегија за тргување може целосно да ја искористи секоја можна можност што ќе се појави во крипто просторот. Како да започнете правило за автоматско тргување за IOST со Coinrule? Поставете ги вашите автоматски стратегии користејќи го Ако-Ова-Тогаш-Така, не се потребни вештини за кодирање!

Создадете правило

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте ја вашата трговија

Безбедно купувајте/продавајте на Bittrex

Во унифициран поглед поврзан со Bittrex, ќе ги имате сите значајни детали во врска со вашите автоматски занаети. Можете лесно да ги приспособите, да ги паузирате и да ги стартувате во секое време за да имате целосна контрола врз вашата алатка за тргување.

Создадете правило

Изградете сопствен модел за тргување и поставете ги вашите нарачкиIOST

CoinruleБезбедносните системи на се дизајнирани за максимална заштита. Никогаш нема да бараме права за повлекување на Bittrex. Вашиот API-клуч се чува со најдобра безбедност надвор од нашите сервери. Тргувајте со Coinrule на паричник, безопасно.

Создадете правило

Создадете правила засновани на индикатори за воен степен

Сакаме да понудиме мотор кој ги исполнува највисоките потреби. ние сме во врска со нашите најстручни клиенти за да го развиваме нашиот производ секојдневно. Вклучете соработка со нас и регистрирајте се за ограничена трговска сесија Еден-на-Еден!

Активирајте корелации кога пазарот се менува Врз основа на најперспективните индикатори
Не е побаран код Едноставно како IFTTT
Управувајте со китовите кои влијаат на пазарот Максимизирајте го профитот

Започнете со креирање правила сега

Добијте бесплатни трговски сигнали, дефинирајте стратегии и управувајте со вашето портфолио 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda