Изградете автоматски бот за тргување за тргување со DCR на Bitfinex и повеќе

На врвот на крипто просторот, дневно тргување на Bitfinex и тргувајте со DCR како професионалец. Не е потребно кодирање.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
најдобрите Размени
гарантира
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
"Со Coinrule можете да тргувате со DCR на Bitfinex дури и кога спиете!“
Сергеј

Дизајнирајте го совршеното правило за тргување

Coirule има една главна цел, сакаме да ја направиме вашата трговска активност поефективна и побрза. Пазарите на криптовалути се отворени 24/7, само автоматски план за тргување може целосно да ја искористи секоја можна можност што ќе се случи на пазарот. Како да програмирате нарачка за DCR со Coinrule? Одредете ги вашите автоматски стратегии користејќи го пристапот Ако-Ова-Тогаш-Тоа, не се потребни вештини за кодирање!

Дознај повеќе

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте го вашето правило

Безбедно купувајте/продавајте на Bitfinex

Во унифициран приказ поврзан со Bitfinex, ќе ги најдете сите суштински аспекти во врска со вашите автоматски занаети. Можете лесно да се справите со нив, да ги замрзнете и да ги стартувате во секое време за да имате целосна контрола врз вашата алатка за тргување.

Дознај повеќе

Развијте своја сопствена стратегија за тргување и поставете ги вашите нарачкиDCR

CoinruleСистемите за контрола на се дизајнирани за максимална заштита. Никогаш нема да бараме права за повлекување на Bitfinex. Вашиот API-клуч се чува со најдобра безбедност надвор од нашите сервери. Тргувајте со Coinrule на Wallet, во безбедно опкружување.

Дознај повеќе

Модел правила засновани на мејнстрим индикатори

Сакаме да понудиме средина која се придржува до највисоките способности. ние сме во соработка со нашите најнапредни клиенти за да го унапредуваме нашиот производ секојдневно. Поврзете се со нас и регистрирајте се за индивидуална трговска сесија Еден-на-Еден!

Активирајте роботи кога ќе се промени динамиката на пазарот Врз основа на најперспективните индикатори
Не е побаран код Едноставно како IFTTT
Управувајте со пазарите во движење Максимизирајте го профитот

Започнете со создавање нарачки сега

Добијте бесплатни сигнали за тргување, одредувајте стратегии и управувајте со вашето портфолио 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Bitpanda