Дневно тргување на Bitfinex како волшебник

Надминете го пазарот користејќи дневно тргување на Bitfinex и остварувајте профит со XLM за неколку секунди

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
најчесто користени Размени
врвни
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
"Со Coinrule, крипто инвестирањето е на пат да се пробие“
Луис

Развијте автоматски план за тргување веднаш

Coinrule работи секој ден на развивање нови стратегии и нови решенија за поглед на тргување. Нашето дневно тргување им овозможува на XLM инвеститорите да остваруваат профит додека тргуваат со какви било монети, вклучително и XLM, на Bitfinex.

Изградете правила

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте ја вашата нарачка

Безбедно управување на Bitfinex

Coinrule е дневно тргување кое им овозможува на [трговците} од различни видови експертиза да заработат пари од тргување XLM. Нашите корисници можат да градат брзи и напредни стратегии за тргување на сите големи берзи. Можете да ги тестирате и стартувате вашите автоматски занаети за да развиете своја сопствена стратегија. Coinrule го прави многу флексибилен да се изгради портфолио на XLM, да се заштити вашето портфолио и да се префрлите на пазарните пумпи.

Изградете правила

Моделирајте ја вашата сопствена техника за тргување и управувајте со вашите монетиXLM

Пазарите на криптовалути работат бесконечно! Само еден ден тргување може целосно да ги искористи сите можности на пазарот. Можете да дефинирате ден тргување со Coinrule многу лесно! Нарачајте ги вашите правила користејќи ја нашата алатка за планови за тргување, не се потребни вештини за кодирање!

Изградете правила

Планирајте трговски системи врз основа на популарни индикатори

XLM порасна повеќе од 50 пати во текот на изминатите години. Со Coinrule може да бидете сведоци на приноси кои ќе ви го променат животот додека го намалувате ризикот. тргувањето со токени е златната можност на 21 век. Coinrule ви овозможува да заземете силна позиција за тоа!

Активирајте ботови кога се менува крипто просторот Врз основа на најперспективните индикатори
Не е побаран код Едноставно како IFTTT
Управувајте со трендовите на пазарот Максимизирајте го профитот

Започнете со создавање нарачки денес

Добијте бесплатни сигнали за тргување, воспоставете автоматизирани стратегии и управувајте со вашите валути 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Bitpanda