Лесно редефинирајте го вашиот BCH на Poloniex итн Coinrule

Шампионирајте го пазарот на алткоини, дневно тргување на Poloniex и ефикасно тргувајте со BCH. Не е потребно кодирање.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
најпознатите берзи
воено-одделение
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
„Фасцинантно е да можам сам да развијам автоматско решение за тргување“.
Арчи

Дизајнирајте автоматски крипто бот, без прекини

ICO на Bitcoin Cash и Bull Run за 2017 година заработија >120 пати за инвеститорите во дигитални пари. Како можеш да се увериш дека нема да го изгубиш следниот митинг? Ова е кога Coinrule станете корисни! Купете/продавајте Bitcoin Cash на Poloniex и секогаш максимизирајте ја вашата заработка!

Креирај Бот

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$1750 . 00

Тестирајте ја вашата автоматска трговија

Безбедно управувајте со Poloniex

Патоказот на Bitcoin Cash за 2019 година носи многу можности! Но, како да знаете кога да профитирате на Poloniex? Ова е кога Coinrule доаѓа при рака! Ви дозволуваме да започнете свои нарачки. Не треба да изградите ниту една линија код! Coinrule е првиот уредник за визуелно тргување за крипто-пазарот!

Креирај Бот

Развијте своја сопствена стратегија за тргување и акумулирајте BCH

Членовите на заедницата имаат две потреби: обезбедување на нивните пари и зголемување на нивната заработка. Coinrule може да им овозможи на стрелците на Месечината ефикасно да ја постигнат оваа намера. Изградете ги вашите автоматски стратегии за неколку минути и тргувајте со BCH на Poloniex одново и одново. Размени како Poloniex љубов Coinrule поради ликвидноста што ја обезбедуваме. Започнете со тргување на Coinrule сега!

Креирај Бот

Моделирајте автоматско тргување врз основа на најчесто користените индикатори

Нашите методи за следење се изградени за максимална безбедност. Клиентите можат да дознаат повеќе на нашата демо размена во моментов, како да е Poloniex. Не ни се потребни правата за повлекување на Poloniex. Не можеме да ја преместиме вашата криптовалута преку клучевите API што ги обезбедуваат нашите трговци. АПИ клучевите се чуваат со гарантиран мониторинг.

Активирајте корелации кога се менува пазарот на крипто Врз основа на најперспективните индикатори
Не е побаран код Едноставно како IFTTT
Управувајте со инвестициската динамика Максимизирајте го профитот

Започнете да креирате правила веднаш

Добијте бесплатни сигнали за тргување, воспоставете правила и управувајте со вашето портфолио 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Bitpanda