Инвестирајте во Siacoin како професионалец на Poloniex

надминете го пазарот користејќи дневно тргување на Poloniex и остварувајте профит со SC за неколку секунди

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
мејнстрим берзи
воено-одделение
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
„Фасцинантно е да можам сам да планирам автоматско решение за тргување“.
Симон

Развијте автоматизирани стратегии за тргување, 24/7

Siacoin ICO и Bull Run за 2017 година постигнаа >120x резултати за крипто ентузијасти за дигитални пари. Како можете да се осигурате дека нема да го изгубите следниот митинг? Ова е кога Coinrule станете корисни! Купете/продавајте Siacoin на Poloniex и секогаш максимизирајте ги вашите резултати!

Дознај повеќе

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте ја вашата стратегија

Безбедно управувајте со Poloniex

Патоказот на Siacoin за 2019 година има голема можност! Но, како да знаете кога да профитирате на Poloniex? Ова е кога Coinrule доаѓа при рака! Ви дозволуваме да креирате сопствени трговски системи. Не мора да програмирате ниту една линија код! Coinrule е првиот визуелен систем за тргување за крипто-пазарот!

Дознај повеќе

Моделирајте ја вашата сопствена техника за тргување и акумулирајте SC

Клиентите имаат две потреби: да ги заштитат своите пари и да го носат својот профит. Coinrule може да им овозможи на стрелците на Месечината ефикасно да ја постигнат оваа намера. Изградете ги вашите автоматски стратегии за неколку минути и тргувајте со SC на Poloniex без прекини. Размени како Poloniex љубов Coinrule поради ликвидноста што ја обезбедуваме. Изградете ги правилата за тргување Coinrule токму сега!

Дознај повеќе

Планирајте автоматски занаети врз основа на индикатори за воен степен

Нашите безбедносни стратегии се изградени за максимална безбедност. Крипто трговците можат веднаш да изградат стратегија на нашата демо размена, како да е Poloniex. Не ни се потребни правата за повлекување на Poloniex. Не можеме да ја преместиме вашата криптовалута преку клучевите API што ги обезбедуваат нашите трговци. Клучевите API се чуваат со загарантирана безбедност.

Активирајте корелации кога се менува пазарот на крипто Врз основа на најперспективните индикатори
Не е побаран код Едноставно како IFTTT
Управувајте со трендовите на пазарот Максимизирајте го профитот

Започнете да креирате стратегии веднаш

Добијте бесплатни сигнали за тргување, правила и управувајте со вашето портфолио 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda