Тргувајте со NEM NEM на Poloniex

Победете го пазарот користејќи дневно тргување на Poloniex и остварите профит со NEM во рок од неколку часа

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
најчесто користени Размени
врвни
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
"Coinrule е паметна средина која им помага на трговците со криптовалути да изградат машини за тргување без да мора да пишуваат ниту една линија код.
Jon

Планирајте правила за автоматско тргување, одново и одново

Coinrule ја развива најзгодната и најприфатлива апликација за криптовалути. Со Coinrule можете да креирате сопствено правило засновано на NEM и да дозволите да работи автоматски на различни крипто централи како Poloniex. Тоа е Ако-Ова-Тогаш-Тоа за автоматски стратегии што ви овозможува да ги искористите сите можности на пазарот.

Изградете правила

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте го вашето правило

Безбедно купувајте/продавајте на Poloniex

Coinrule ги задоволува потребите на различни типови инвеститори и трговци. Лесно обидете се да го извршите вашето автоматско тргување за неколку минути на Poloniex. Едноставно управувајте со вашите монети, заштитете го вашето портфолио и врвете го пазарот без да испуштите ниту една можност.

Изградете правила

Изградете своја сопствена техника за тргување и купувајте и продавајте NEM

Дури и во моменти на ниска нестабилност на пазарот, некои алткоини сè уште можат да бидат дел од ниво на нестабилност што може да обезбеди големи можности. Купете ги монетите што паѓаат и продавајте ги оние што скокаат, можете да ги забележите овие промени на цените со извршување на вашите нарачки со помош на крипто бот. Контролирањето на вашиот крипто капитал никогаш не било толку флексибилно!

Изградете правила

Креирајте правила врз основа на популарни индикатори

Дали некогаш сте се запрашале како да го автоматизирате вашиот план за тргување, но немате способности за кодирање? Coinrule се заснова на логиката Ако-Ова-Тогаш-Тоа, предлагаме решение погодно за корисниците и многу водичи кои ќе ви овозможат да ја дизајнирате вашата прва стратегија на Poloniex.

Активирајте корелации кога се менуваат движењата на пазарот Врз основа на најперспективните индикатори
Не е потребен код Едноставно како IFTTT
Управувајте со китовите кои влијаат на пазарот Максимизирајте го профитот

Започнете да креирате планови веднаш

Добијте бесплатни сигнали за тргување, одредувајте стратегии и управувајте со вашите монети 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda