Автоматска размена на OKex и Купи/продавај онтологија

Развијте ја вашата нарачка и оставете ја да работи за вас, на OKex и многу други.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
Размени за воено одделение
воено-одделение
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
„Најдоброто нешто што се случи во крипто во последните една година“
Хуго

Стартувај автоматизиран систем

Coinrule е главната алатка за многу различни различни инвеститори и трговци. На нашата платформа се нуди неограничен опсег на предности. Можете да ги тестирате и развиете вашите автоматски стратегии за да воспоставите сопствен трговски систем и да купувате/продавате ONT. Ќе биде многу брзо да се акумулира ONT, да се обезбеди вашето портфолио, да се пресретне која било пумпа без да пропуштите нагло намалување.

Дознај повеќе

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте го вашето правило

Безбедно управување на OKex

Coinrule има една главна мисија, сакаме да ја направиме вашата стратегија за тргување поефикасна, а истовремено да бидеме едноставни. Пазарите на криптовалути работат 24/7, само автоматизирана стратегија за тргување може целосно да се справи со секоја можна можност што ќе се појави на пазарот. Како да дизајнирате нарачка со Coinrule? Управувајте со вашите автоматизирани стратегии користејќи го стилот Ако-Ова-Тогаш-Тоа, не барате вештини за кодирање!

Дознај повеќе

Моделирајте го вашиот сопствен метод на тргување и акумулирајте ОНТ

At Coinrule Ние работиме паметно за да испорачаме нови функционалности и подобрувања во нашата околина секој ден. Всушност, ние сме во партнерство со нашите најискусни клиенти и врвни размени за да собереме повратни информации и идеи.

Дознај повеќе

Планирајте автоматски стратегии врз основа на најпознатите индикатори

На тргувањето му треба став, став и систем. Што го прави тргувањето толку предизвикувачко? Човечката природа и чувствата може негативно да го поттикнат вашиот принос од тргување. Користењето на крипто бот ви овозможува да ги победите ефектите на грижата, еуфоријата и алчноста што секој клиент може да ги доживее. Исто така, почетник може да тргува како професионалец со Coinrule!

Активирајте механизми кога се менува подот за тргување Врз основа на најперспективните индикатори
Нема вклучен код Едноставно како IFTTT
Управувајте со нестабилноста Максимизирајте го профитот

Започнете да креирате правила токму сега

Добивајте бесплатни сигнали за тргување, планирајте автоматски тргувања и управувајте со вашата распределба 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda