Купете/продавајте ZCash како искусен трговец на OKex

Надминете го крипто пазарот, автоматска размена на OKex и лесно тргувајте со ZEC. Не е потребно кодирање.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
безбедно Размени
чувствувате
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
„Откако барав машински решенија, наидов Coinrule. Фантастично!“
Ким

Дизајнирајте автоматски систем за тргување веднаш

Дали го следевте патоказот на ZCash во 2019 година? Користете Coinruleстратегија за тргување за да останете во тек со она што се случува на пазарите! Coinruleпаметната алатка работи 24/7

Стартувајте бот

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте ја вашата трговија

Безбедно тргувајте на OKex

Нашите клиенти можат да се акумулираат на OKex со дополнителни безбедносни машини секој ден. Со Coinrule во никој случај не сте оставени да бидете на ваша можност. CoinruleАвтоматските нарачки на се создадени за да ве заштитат!

Стартувајте бот

Развијте свој метод на тргување и поставете ги вашите нарачкиZEC

CoinruleТимот на 's има историја на индустријата и знае како да купува и продава ZEC на OKex, итн. Со текот на годините усовршивме како да ги освоиме пазарите!

Стартувајте бот

Моделирајте системи за тргување врз основа на сигурни индикатори

CoinruleКонтролата на е конципирана за најдобра можна контрола. Не мора да давате права за повлекување на OKex. Coinrule не може да ги премести вашите средства во секое време. Ние го складираме вашиот API-клуч со воена контрола на дистрибуирани сервери. Секогаш можете да управувате со вашите монети со Coinrule на Портфолио, безопасно.

Активирајте механизми кога се менува крипто просторот Врз основа на најперспективните индикатори
Не е потребен код Едноставно како IFTTT
Управувајте со пазарите во движење Максимизирајте го профитот

Започнете да креирате планови денес

Добијте бесплатни сигнали за тргување, креирајте автоматизирани стратегии и управувајте со вашите монети 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda