Ракувајте со вашиот паричник и ефикасно профитирајте со алткоини Coinrule

На врвот на крипто-пазарот, дневно тргување на Binance и паметно тргувајте со STEEM. Не е потребно кодирање.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
најпознатите берзи
најдобро
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
„Таква корисна средина, би сакал да ја открив порано“.
Мартон

Моделирајте одлично правило за автоматско тргување

Coinrule го прави автоматизираниот крипто бот лесно како IFTTT. Секој клиент ќе може веднаш да воспостави сопствена програма за тргување без вештини за код. Едноставна и исклучителна платформа ќе одговара на барањата на секој трговец со крипто, така што ниедна прилика во крипто-просторот повеќе нема да биде фатена.

Создадете правило

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте го вашето правило

Безбедно управувајте со Binance

Можете лесно во секое време да ги дизајнирате вашите автоматизирани стратегии од унифицирана инструмент табла поврзана со Binance и таму ќе ги прегледате сите релевантни карактеристики за вашата инвестициска машина. Имате целосна контрола врз вашите монети, Coinrule нема дозвола да ги премести вашите средства од вашата сметка. Вашето уверување е наша главна предност!

Создадете правило

Планирајте ја вашата сопствена стратегија за тргување и тргувајте соSTEEM

Проверете ја нашата демо размена со виртуелна распределба за со максимална безбедност да ги тестирате вашите автоматски стратегии во реални пазарни околности без ризик за вашата паричка. Можете да го промените вашиот нов трговски систем за да го направите поефективен. Условите на пазарот често се развиваат, така што приспособливоста е важна потреба и Coirule е посветена да ги исполни највисоките барања на секој инвеститор.

Создадете правило

Изградете автоматски занаети врз основа на најчесто користените индикатори

Steem има многу возбудлив патоказ за 2019 година, повеќе извештаи може да се објават во секое време и цената може да се промени кога најмалку очекувате бидејќи Binance е отворен 24/7. Автоматското тргување ве поддржува да ги фатите најдобрите можности без да пропуштите ниту една трговија. Започнете со бот со Coinrule сега!

Активирањето crypto trading botе кога ќе се промени пазарот Врз основа на најперспективните индикатори
Нема вклучен код Едноставно како IFTTT
Управувајте со инвестициската динамика Максимизирајте го профитот

Започнете со создавање нарачки сега

Добијте бесплатни сигнали за тргување, воспоставете правила и управувајте со вашата распределба 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda