Дневно тргување на OKex и Купи/продавај Биткоин

Планирајте го вашиот систем за тргување и оставете го да работи за вас, на OKex и многу други.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
паметни размени
чувствувате
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
„Најдоброто нешто што го видовме во крипто во последните три години“
Сергеј

Изградете одлично правило за тргување

Coinrule е одлична алатка за многу различни видови на инвеститори и трговци. Има бесконечен опсег на потенцијали понудени на нашата платформа. Можете да ги тестирате и изведувате вашите автоматски стратегии за да го одредите вашиот сопствен трговски систем и да купите/продадете БТК. Ќе биде многу веднаш да се акумулира БТК, да се заштити вашето портфолио, да се пресретне која било пумпа без да пропуштите ненадеен пад.

Тргувајте со алгоритми

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте ја вашата нарачка

Безбедно управување на OKex

Coinrule има една главна мисија, сакаме да ја направиме вашата трговска активност поефикасна, а истовремено да биде податлива. Пазарите на криптовалути работат 24/7, само бот за автоматско тргување може целосно да ја искористи секоја можна можност што ќе се случи на пазарот. Како да дизајнирате нарачка со Coinrule? Управувајте со вашите автоматизирани стратегии користејќи го режимот Ако-Ова-Тогаш-Тоа, не се потребни вештини за кодирање!

Тргувајте со алгоритми

Создадете свој метод на тргување и акумулирајте БТК

At Coinrule Ние работиме толку многу за да испорачаме нови функции и поставки на нашиот уредник за тргување секој ден. Всушност, ние сме во партнерство со нашите најнапредни корисници и врвни размени за да собереме повратни информации и погледи.

Тргувајте со алгоритми

Дизајнирајте автоматски стратегии врз основа на најдобри индикатори

На тргувањето му треба став, став и систем. Што го прави тргувањето толку тешко? Човечката природа и чувствата може негативно да влијаат на вашите приноси од тргување. Користењето на бот за тргување ви овозможува да ги совладате ефектите на грижата, еуфоријата и алчноста што секој клиент може да ги доживее. Исто така, почетник може да тргува како професионалец со Coinrule!

Активирајте механизми кога се менуваат движењата на пазарот Врз основа на најперспективните индикатори
Нема вклучен код Едноставно како IFTTT
Управувајте со нестабилноста Максимизирајте го профитот

Започнете да креирате планови сега

Добијте бесплатни сигнали за тргување, развивајте автоматска трговија и управувајте со вашата распределба 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Bitpanda