Купете/продавајте го Monero како искусен трговец на OKex

Моделирајте ја вашата нарачка и оставете ја да работи за вас, на OKex и многу други.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
паметни размени
гарантира
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
„Откако барав избор на машини, наидов Coinrule. Најдобро!“
Руперт

Програмирајте планови за тргување, одново и одново

Дали го следевте патоказот на Монеро во 2019 година? Користете Coinruleстратегија за тргување за да останете во тек со она што се случува на пазарите! CoinruleПаметната алатка на 's работи веднаш

Креирај Бот

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте го вашето правило

Безбедно тргувајте на OKex

Нашите корисници можат да се акумулираат на OKex со дополнителни безбедносни системи без престан. Со Coinrule во никој случај не сте оставени на ваш ризик. CoinruleИнструкциите за автоматско тргување на се дизајнирани да ве заштитат!

Креирај Бот

Планирајте ја вашата сопствена техника за тргување и поставете ги вашите нарачкиXMR

CoinruleТимот на 's има индустриско долгогодишно искуство и знае како да купува и продава XMR на OKex итн. Со текот на годините совладавме како да ги надминеме пазарите!

Креирај Бот

Изградете трговски системи засновани на најдобри показатели

CoinruleКонтролата на 's е развиена за најдобро можно отстранување на ризик. Не мора да давате права за повлекување на OKex. Coinrule не може да ги отвори вашите средства во ниеден интервал. Ние го складираме вашиот API-клуч со најдобра контрола на дистрибуираните сервери. Секогаш можете да управувате со вашите монети со Coinrule на Паричник, безбедно.

Активирајте механизми кога се менуваат движењата на пазарот Врз основа на најперспективните индикатори
Не е потребен код Едноставно како IFTTT
Управувајте со промените на пазарот Максимизирајте го профитот

Започнете со креирање правила веднаш

Добијте бесплатни сигнали за тргување, креирајте автоматизирани стратегии и управувајте со вашите монети 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Bitpanda