Инвестирајте во THETA како експерт за OKex

Надминете го подот за тргување, дневно тргување на OKex и тргувајте со THETA како професионалец. Не е потребно кодирање.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
безбедно Размени
воено-одделение
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
„Фасцинантно е да можам сам да креирам автоматско решение за тргување“.
Хуго

Моделирајте правила за автоматско тргување, 24/7

THETA ICO и Bull Run за 2017 година заработија повеќе од 70 пати за корисниците на дигитални пари. Како можете да бидете сигурни дека нема да го изгубите следниот митинг? Ова е кога Coinrule станете корисни! Купете/продавајте THETA на OKex и секогаш максимизирајте ја вашата заработка!

Започнете да создавате правило

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте ја вашата трговија

Безбедно управување на OKex

Патоказот на THETA за 2019 година ветува многу! Но, како да знаете кога да профитирате на OKex? Ова е кога Coinrule доаѓа при рака! Ние ви дозволуваме да дизајнирате свои нарачки. Не треба да измислите ниту една линија код! Coinrule е првиот софтвер за визуелно тргување за крипто-пазарот!

Започнете да создавате правило

Планирајте ја вашата сопствена трговска машина и акумулирајте ТЕТА

Инвеститорите имаат две потреби: да ги заштитат своите пари и да го максимизираат својот исход. Coinrule може да ги натера стрелците на месечината да ја постигнат оваа цел како професионален трговец. Стартувајте ги вашите автоматски стратегии за неколку минути и тргувајте со THETA на OKex без прекини. Размени како OKex љубов Coinrule поради ликвидноста што ја обезбедуваме. Дознајте повеќе тргување на Coinrule токму сега!

Започнете да создавате правило

Изградете автоматски занаети врз основа на сигурни индикатори

Нашите системи за следење се изградени за максимална безбедност. Ходлерите можат веднаш да стартуваат бот на нашата демо размена, како да е OKex. Не ни требаат права за повлекување на OKex. Не можеме да ја преместиме вашата криптовалута преку клучевите API што ги обезбедуваат нашите трговци. АПИ клучевите се чуваат со гарантиран мониторинг.

Активирајте роботи кога ќе се промени пазарот на алткоини Врз основа на најперспективните индикатори
Не е побаран код Едноставно како IFTTT
Управувајте со инвестициската динамика Максимизирајте го профитот

Започнете да креирате планови веднаш

Добијте бесплатни сигнали за тргување, дефинирање и управување со вашето портфолио за 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda