Изградете автоматски бот за тргување за тргување DOGE на Binance и повеќе

Развијте го вашиот систем за тргување и оставете го да работи за вас, на Binance и многу други.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
Размени за воено одделение
врвни
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
"Со Coinrule можете да тргувате со DOGE на Binance дури и кога спиете!“
Сергеј

Моделирајте автоматски систем за тргување веднаш

Coirule има една главна цел, сакаме да ја направиме вашата стратегија за тргување поефикасна и полесна. Пазарите на криптовалути работат 24/7, само автоматски план за тргување може целосно да ја искористи секоја можна можност што ќе се случи на подот за тргување. Како да дизајнирате правило за тргување за DOGE со Coinrule? Одредете ги вашите автоматски стратегии користејќи го пристапот Ако-Ова-Тогаш-Тоа, не се потребни вештини за кодирање!

Започни тргување

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте ја вашата нарачка

Безбедно купувајте/продавајте на Binance

Во унифицирана контролна табла поврзана со Binance, ќе ги видите сите релевантни информации во врска со вашите автоматски тргувања. Можете лесно да ги ребалансирате, да ги запрете и да ги стартувате во секое време за да имате апсолутна контрола врз вашиот создавач на крипто стратегија.

Започни тргување

Планирајте го вашиот сопствен метод на тргување и поставете ги вашите нарачки DOGE

CoinruleКонтролните системи на се дизајнирани за максимална контрола. Никогаш нема да бараме права за повлекување на Binance. Вашиот API-клуч се чува со супериорна безбедност надвор од нашите сервери. Тргувајте со Coinrule на сметката, безбедно.

Започни тргување

Изградете правила врз основа на најпознатите индикатори

Сакаме да понудиме алатка која одговара на највисоките стандарди. ние сме во контакт со нашите најискусни инвеститори за секојдневно да го подобруваме нашиот производ. Контактирајте со нас и закажете лична трговска сесија Еден-на-Еден!

Активирајте роботи кога ќе се промени пазарот на алткоини Врз основа на најперспективните индикатори
Не е побаран код Едноставно како IFTTT
Управувајте со промените на пазарот Максимизирајте го профитот

Започнете да креирате планови денес

Добијте бесплатни сигнали за тргување, одредувајте стратегии и управувајте со вашето портфолио 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda