Автоматска размена на Binance како гуру

Надминете го пазарот на крипто, автоматска размена на Binance и лесно тргувајте со XVG. Не е потребно кодирање.

Coinrule Crypto Dashboard
Избрана На
Работи со првите 10
безбедно Размени
врвни
Безбедност и шифрирање
User Feedback on Coinrule Automatic Trading Tool
"Со Coinrule, крипто-инвестирањето е на пат да небото ракета“
Луис

Дизајнирајте правило за тргување денес

Coinrule секојдневно работи на развивање на нови стратегии и нови решенија за трговско опкружување. Нашата автоматска размена им овозможува на XVG трговците да остваруваат профит додека тргуваат со какви било монети, вклучително и XVG, на Binance.

Трговија сега

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте ја вашата стратегија

Безбедно управувајте со Binance

Coinrule е автоматска размена која им доделува на [трговците} од различни класи на експертиза да заработат пари тргувајќи со XVG. Нашите корисници се способни да градат директни и победнички стратегии за тргување на сите големи берзи. Можете да ги тестирате и извршите вашите автоматски занаети за да ја дефинирате вашата сопствена стратегија. Coinrule го прави многу агилно да изградите портфолио на XVG, да го заштитите вашето портфолио и да ги искористите пумпите на пазарот.

Трговија сега

Развијте своја сопствена стратегија за тргување и управувајте со вашите монетиXVG

Пазарите на криптовалути не спијат! Само автоматска размена може целосно да ги искористи сите можности на пазарот. Можете да планирате автоматска размена со Coinrule многу лесно! Нарачајте ги вашите правила користејќи ја нашата алатка за стратегии за тргување, без вклучени вештини за кодирање!

Трговија сега

Моделирајте системи за тргување врз основа на сигурни индикатори

XVG порасна повеќе од 50 пати во текот на изминатите години. Со Coinrule може да доживеете приноси кои ќе ви го променат животот додека го намалувате ризикот. купување/продажба на крипто е златната можност на 21 век. Coinrule ви овозможува да го искористите тоа!

Активирајте ботови кога се менува крипто просторот Врз основа на најперспективните индикатори
Не е побаран код Едноставно како IFTTT
Управувајте со инвестициската динамика Максимизирајте го профитот

Започнете да создавате трговски системи денес

Добијте бесплатни сигнали за тргување, одредувајте автоматизирани стратегии и управувајте со вашите валути 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Okex Liquid Bitpanda