Тргувајте со Tron TRX на Binance

Победете го крипто просторот, автоматска размена на Binance и лесно тргувајте со TRX. Не е потребно кодирање.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
најпознатите берзи
воено-одделение
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
"Coinrule е безбеден асистент кој овозможува cryptocurrency трговци, да се изгради тргување крипто-ботови, без да напишеш една линија код. "
Pablo

Моделирајте го совршеното правило за автоматско тргување

Coinrule дизајнира најлесно и најпријатно за корисниците crypto trading bot. Со Coinrule можете да дизајнирате сопствен метод на тргување базиран на TRX и да дозволите да работи автоматски на различни крипто-размени како Binance. Тоа е Ако-Ова-Тогаш-Тоа за автоматско тргување што ви дозволува да искористите многу можности на пазарот.

Трговија сега

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте го вашиот план

Безбедно купувајте/продавајте на Binance

Coinrule ги задоволува потребите на различни видови инвеститори и трговци. Лесно тестирајте и стартувајте го вашето автоматско тргување за неколку минути на Binance. Едноставно купувајте и продавајте, заштитете го вашето портфолио и надминете го пазарот без да изгубите ниту една можност.

Трговија сега

Планирајте ја вашата сопствена трговска машина и купувајте и продавајтеTRX

Дури и во интервали на ниска нестабилност на пазарот, некои алткоини сè уште можат да покажат еден вид нестабилност што може да понуди одлични можности. Купете ги монетите што се потопуваат и продавајте ги оние што се зголемуваат, можете да ги искористите овие промени на пазарот со извршување на вашите нарачки користејќи автоматски план за тргување. тргува вашиот крипто капитал никогаш не бил толку брз!

Трговија сега

Изградете правила врз основа на најчесто користените индикатори

Дали некогаш сте се запрашале како да ја роботизирате вашата трговска стратегија, но немате вештини за кодирање? Coinrule се заснова на стилот Ако-Ова-Тогаш-Тоа, ви претставуваме кориснички интерфејс и многу корелации што ќе ви овозможат да го креирате вашиот прв план за тргување на Binance.

Активирајте роботи кога ќе се промени пазарот Врз основа на најперспективните индикатори
Не е потребен код Едноставно како IFTTT
Управувајте со пазарите во движење Максимизирајте го профитот

Започнете да создавате занаети сега

Добијте бесплатни сигнали за тргување, плански стратегии и управувајте со вашите монети 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda