Купете/продајте го вашиот паричник и лесно извлечете профит со алткоини Coinrule

Планирајте го вашиот систем за тргување и оставете го да работи за вас, на Binance и многу други.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
Размени за воено одделение
воено-одделение
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
„Толку корисна паметна алатка, би сакал да ја открив порано“.
Pablo

Изградете автоматизиран систем, без прекини

Coinrule го прави автоматскиот систем за тргување подеднакво агилен како IFTTT. Секој инвеститор ќе може да го одреди сопствениот систем со брзина на светлината без вештини за кодирање. Едноставно и одлично опкружување ќе се придржува до потребите на кој било трговец со крипто, така што нема повеќе да се отфрли никаква добивка од движењата на пазарот.

Изградба на стратегија

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте ја вашата нарачка

Безбедно управувајте со Binance

Можете лесно да управувате во секое време со вашите автоматизирани стратегии од унифициран контролен панел поврзан со Binance и таму ќе ги добиете сите важни податоци за вашиот создавач на крипто-стратегија. Имате целосна контрола врз вашите средства, Coinrule не може да ви ги одземе криптовалутите од вашата размена. Вашата безбедност е наше врвно планирање!

Изградба на стратегија

Создадете свој систем за тргување и tradeENJ

Управувајте со нашата демо размена со виртуелни монети за целосна безбедност да ги тестирате вашите автоматски стратегии на вистински пазарни настани без ризик за вашето средство. Можете да го прилагодите вашиот план за тргување за да го направите помоќен. Условите на пазарот често се менуваат, така што приврзаноста е важна обврска и Coirule е посветена да ги постигне највисоките барања на секој инвеститор.

Изградба на стратегија

Дизајнирајте автоматски занаети врз основа на најпознатите индикатори

Enjin Coin има многу одличен патоказ за 2019 година, објавите може да се објавуваат секој ден и цената може да се движи кога најмалку очекувате бидејќи Binance работи 24/7. Автоматските системи за тргување ви овозможуваат да ја искористите секоја можност без да игнорирате ниту една трговија. Започнете со бот со Coinrule сега!

Активирајте стратегии кога се менува подот за тргување Врз основа на најперспективните индикатори
Нема вклучен код Едноставно како IFTTT
Управувајте со нестабилноста Максимизирајте го профитот

Започнете да креирате планови веднаш

Добијте бесплатни сигнали за тргување, развивајте правила и управувајте со вашата распределба 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda