Управувајте со вашиот паричник и паметно извлечете профит со алткоини Coinrule

Надминете го пазарот со користење на дневно тргување на Bittrex и остварувајте профит со BTT за неколку часа

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
безбедна размена
врвни
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
„Таква корисна средина, би сакал да ја открив порано“.
Означи

Изградете автоматизиран бот

Coinrule го прави правилото за автоматско тргување флексибилно како IFTTT. Секој трговец ќе може да постави свој систем за неколку минути без вештини за код. Прилагодлива и одлична алатка ќе ги достигне обврските на секој трговец со крипто, така што ниедна можност на крипто просторот повеќе нема да биде изоставена.

Започнете да создавате правило

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте ја вашата автоматска трговија

Безбедно управување на Bittrex

Можете лесно да ги контролирате во секое време вашите автоматизирани стратегии од унифициран приказ поврзан со Bittrex и таму ќе ги видите сите значајни информации за вашата алатка за тргување. Имате целосна контрола врз вашите криптовалути, Coinrule нема дозвола да ги повлече вашите имоти од вашиот паричник. Вашата гаранција е наша врвна привилегија!

Започнете да создавате правило

Планирајте ја вашата сопствена шема за тргување и tradeBTT

Користете ја нашата Демо размена со виртуелен паричник за во безбедно опкружување да ги тестирате вашите автоматски стратегии во реални пазарни ситуации без ризик за вашите криптовалути. Можете да ја дефинирате вашата трговска стратегија за да ја направите покорисна. Пазарните услови често се трансформираат, така што разновидноста е важно барање и Coirule е посветена да ги исполни највисоките услови од секој инвеститор.

Започнете да создавате правило

Изградете автоматски занаети врз основа на паметни индикатори

BitTorrent има многу импресивен патоказ за 2019 година, нови информации може да бидат објавени неочекувано, а цената може да се зголеми или да падне кога најмалку очекувате бидејќи Bittrex работи 24/7. Системот за крипто тргување ви овозможува да фатите каква било можност без да игнорирате ниту една трговија. Дознајте повеќе со Coinrule сега!

Активирајте стратегии кога пазарот се менува Врз основа на најперспективните индикатори
Нема вклучен код Едноставно како IFTTT
Управувајте со трендовите на пазарот Максимизирајте го профитот

Започнете да создавате занаети токму сега

Добијте бесплатни сигнали за тргување, плански правила и управувајте со вашата распределба за 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Bitpanda