Дневно тргување на Bittrex и Купи/продавај VeChain

Победете ја динамиката на пазарот, дневно тргување на Bittrex и тргувајте со СОО како професионален трговец. Не е потребно кодирање.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
најдобрите Размени
чувствувате
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
„Најдоброто нешто што го видовме во крипто во последните три години“
Симон

Дизајнирајте го идеалниот бот за тргување

Coinrule е корисна алатка за многу различни групи на инвеститори и трговци. На нашата платформа се нуди цела низа поволности. Можете да ги тестирате и управувате вашите автоматски стратегии за да го дефинирате вашиот сопствен систем за тргување и да купите/продадете СОО. Ќе биде многу флексибилно да се акумулира СОО, да се зачува вашето портфолио, да се фати која било пумпа без да пропуштите нагло падне.

Започни тргување

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте го вашиот план

Безбедно управување на Bittrex

Coinrule има една главна цел, сакаме да го направиме вашето тргување со криптовалути поефективно, а истовремено да биде итно. Пазарите на криптовалути работат 24/7, само автоматски план за тргување може целосно да ја избере секоја можна можност што ќе се појави на пазарот. Како да креирате правило за автоматско тргување со Coinrule? Дефинирајте ги вашите автоматизирани стратегии користејќи ја логиката Ако-Ова-Тогаш-Тоа, без да се бараат вештини за кодирање!

Започни тргување

Развијте своја сопствена трговска машина и акумулирајте СВЕТ

At Coinrule ние работиме френетично за да испорачаме нови модули и поставки во нашата поставка секој ден. Всушност, ние сме во соработка со нашите најстручни корисници и врвни размени за да собереме повратни информации и судови.

Започни тргување

Моделирајте автоматски стратегии засновани на мејнстрим индикатори

На тргувањето му е потребна контрола, став и метод. Што го прави тргувањето толку тешко? Човечката природа и перцепциите може негативно да влијаат на вашата заработка од тргување. Користењето на крипто бот ви овозможува да ги намалите ефектите од анксиозноста, еуфоријата и алчноста што секој клиент може да ги доживее. Исто така, аматер може да тргува како професионалец со Coinrule!

Активирајте ботови кога се менуваат движењата на пазарот Врз основа на најперспективните индикатори
Нема вклучен код Едноставно како IFTTT
Управувајте со инвестициската динамика Максимизирајте го профитот

Започнете да создавате занаети сега

Примајте сигнали за бесплатни тргување, одредувајте автоматска трговија и управувајте со вашата распределба 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda