Инвестирајте во Monero како експерт за Bittrex

Надминете го пазарот користејќи дневно тргување на Bittrex и остварувајте профит со XMR за неколку секунди

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
мејнстрим берзи
чувствувате
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
„Фасцинантно е да можам сам да создадам алатка за автоматски систем за тргување“.
Хуго

Создадете правило за автоматско тргување денес

Monero ICO и Bull Run за 2017 година постигнаа >70x резултати за клиентите со дигитални пари. Како да се уверите дека нема да го пропуштите следниот митинг? Ова е кога Coinrule влегува! Купете/продавајте Monero на Bittrex и секогаш максимизирајте ги вашите резултати!

Стартувајте бот

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте ја вашата автоматска трговија

Безбедно управување на Bittrex

Патоказот на Монеро за 2019 година содржи многу можности! Но, како да знаете кога да профитирате на Bittrex? Ова е кога Coinrule влегува во игра! Ние ви дозволуваме да програмирате свои правила за тргување. Не треба да смислите ниту една линија код! Coinrule е првиот интерфејс за тргување што-ви-гледате-е-што-добивате за крипто-пазарот!

Стартувајте бот

Дизајнирајте ја вашата сопствена шема за тргување и акумулирајте XMR

Трговците имаат два барања: да ја зачуваат нивната вредност и да ја максимизираат својата добивка. Coinrule може да ги натера стрелците на месечината да ја постигнат оваа цел погодно. Започнете ги вашите автоматски стратегии за неколку минути и тргувајте со XMR на Bittrex без прекини. Размени како Bittrex љубов Coinrule поради ликвидноста што ја обезбедуваме. Тргувајте со алгоритми за купување-продажба Coinrule токму сега!

Стартувајте бот

Развијте автоматски занаети засновани на индикатори за воено одделение

Нашите машини за следење се имплементирани за максимална заштита. Трговците со крипто може да тргуваат со ботови на нашата демо берза веднаш, како да е Bittrex. Не ни се потребни правата за повлекување на Bittrex. Не можеме да ја допреме вашата криптовалута преку клучевите API што ги обезбедуваат нашите трговци. Копчињата API се зачувуваат со мониторинг од воено одделение.

Активирајте ги роботите кога ќе се промени подот за тргување Врз основа на најперспективните индикатори
Не е побаран код Едноставно како IFTTT
Управувајте со трендовите на пазарот Максимизирајте го профитот

Започнете да создавате занаети денес

Добијте бесплатни сигнали за тргување, дефинирање и управување со вашето портфолио за 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda