Автоматска размена на HitBTC како професионалец

Развијте го вашето правило и оставете го да работи за вас, на HitBTC и многу други.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
Размени за воено одделение
врвни
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
"Со Coinrule, крипто инвестирањето ќе се развива“
Луис

Моделирајте крипто бот сега

Coinrule секојдневно работи на развивање на нови стратегии и нови решенија за трговско опкружување. Нашата автоматска размена им овозможува на BCH крипто ентузијастите да остваруваат профит додека тргуваат со какви било монети, вклучително и BCH, на HitBTC.

Креирајте автоматски правила

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$1750 . 00

Тестирајте ја вашата трговија

Безбедно управувајте со HitBTC

Coinrule е автоматска размена што ги прави [трговците} различни видови експертиза за да заработат пари од тргување BCH. На нашите корисници им е дозволено да градат непосредни и најдобри стратегии за тргување на сите големи берзи. Можете да ги тестирате и извршите вашите автоматски занаети за да ја планирате сопствената стратегија. Coinrule го прави многу податлив да се изгради портфолио на BCH, да се зачува вашето портфолио и да се зграпчат пумпите на пазарот.

Креирајте автоматски правила

Планирајте го вашиот сопствен метод на тргување и управувајте со вашите монетиBCH

Пазарите на криптовалути не спијат! Само автоматска размена може целосно да ги искористи сите можности на пазарот. Можете да развиете автоматска размена со Coinrule многу лесно! Нарачајте ги вашите правила користејќи ја нашата алатка за автоматски правила за тргување, без вклучени вештини за кодирање!

Креирајте автоматски правила

Изградете трговски системи врз основа на најпознатите индикатори

BCH порасна повеќе од 50 пати во текот на изминатите години. Со Coinrule може да доживеете приноси кои ќе ви го променат животот додека го намалувате ризикот. купување/продажба на крипто е златната можност на 21 век. Coinrule ви дозволува да заземете победничка позиција на тоа!

Активирајте ботови кога пазарот се менува Врз основа на најперспективните индикатори
Не е побаран код Едноставно како IFTTT
Управувајте со нестабилноста Максимизирајте го профитот

Започнете да создавате занаети денес

Добијте бесплатни сигнали за тргување, поставувајте автоматизирани стратегии и управувајте со вашите валути 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Bitpanda