Автоматска размена на HitBTC како гуру

Направете ја вашата трговија и оставете ја да работи за вас, на HitBTC и многу други.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
популарни Размени
чувствувате
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
"Со Coinrule, купување-продажбата на крипто е на пат да се развие“
Џон

Дизајнирајте автоматски план за тргување, одново и одново

Coinrule работи секој ден за да развие нови стратегии и нови средини за приказ на тргување. Нашата автоматска размена им овозможува на трговците со TRX да остваруваат профит додека тргуваат со какви било монети, вклучително и TRX, на HitBTC.

Тргувајте со ботови

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте ја вашата автоматска трговија

Безбедно управувајте со HitBTC

Coinrule е автоматска размена која ги прави [трговците} различни видови на експертиза за да заработат пари од тргување TRX. На нашите корисници им е дозволено да градат непосредни и безбедни стратегии за тргување на сите главни алокации. Можете да ги тестирате и стартувате вашите автоматски занаети за да изградите своја сопствена стратегија. Coinrule го прави многу едноставно да се изгради портфолио на TRX, да се заштити вашето портфолио и да се зграпчат пумпите на пазарот.

Тргувајте со ботови

Развијте свој метод на тргување и управувајте со вашите coinsTRX

Пазарите на криптовалути работат бесконечно! Само автоматска размена може целосно да ги фати сите можности на пазарот. Можете да развиете автоматска размена со Coinrule многу лесно! Нарачајте ги вашите правила користејќи ја нашата машина за планови за тргување, не се потребни вештини за кодирање!

Тргувајте со ботови

Моделирајте системи за тргување врз основа на безбедни индикатори

TRX порасна повеќе од 50 пати во текот на изминатите години. Со Coinrule можете да бидете сведоци на враќања кои ќе ви го променат животот, додека ја намалувате опасноста. тргувањето со токени е златната можност на 21 век. Coinrule ви дозволува да заземете победничка позиција на тоа!

Активирајте ботови кога ќе се промени динамиката на пазарот Врз основа на најперспективните индикатори
Не е побаран код Едноставно како IFTTT
Управувајте со нестабилноста Максимизирајте го профитот

Започнете да создавате трговски системи веднаш

Добијте бесплатни сигнали за тргување, креирајте автоматизирани стратегии и управувајте со вашите валути 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda