Изградете автоматска стратегија за тргување за тргување со NEM на HitBTC и повеќе

Победете го крипто пазарот, автоматска размена на HitBTC и паметно тргувајте со NEM. Не е потребно кодирање.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
безбедно Размени
воено-одделение
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
"Со Coinrule можете да тргувате со NEM на HitBTC дури и кога спиете!“
Тони

Започнете со правила за автоматско тргување, 24/7

Coirule има една главна цел, сакаме да го направиме вашето дневно тргување поефективно и попрофитно. Пазарите на криптовалути работат 24/7, само автоматизиран крипто бот може целосно да ја искористи секоја можна можност што ќе се развие во крипто просторот. Како да програмирате нарачка за NEM со Coinrule? Одредете ги вашите автоматски стратегии користејќи го системот Ако-Ова-Тогаш-Тоа, не се потребни вештини за кодирање!

Тргувајте со алгоритми

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$1750 . 00

Тестирајте ја вашата нарачка

Безбедно купувајте/продавајте на HitBTC

Во унифицирана инструмент табла поврзана со HitBTC, ќе ги најдете сите суштински аспекти во врска со вашите автоматски занаети. Можете лесно да ги контролирате, замрзнете и стартувате во секое време за да имате совршена контрола над вашата инвестициска машина.

Тргувајте со алгоритми

Планирајте ја вашата сопствена стратегија за тргување и поставете ги вашите нарачки NEM

CoinruleБезбедносните системи на се дизајнирани за максимално отстранување на ризик. Никогаш нема да бараме права за повлекување на HitBTC. Вашиот API-клуч се задржува со загарантирана безбедност надвор од нашите сервери. Тргувајте со Coinrule на Алокација, со шифрирана технологија.

Тргувајте со алгоритми

Изградете правила врз основа на сигурни индикатори

Сакаме да понудиме мотор кој се придржува до највисоките способности. ние сме во соработка со нашите најквалификувани клиенти за да го унапредиме нашиот производ секојдневно. Поврзете се со нас и резервирајте индивидуална трговска сесија Еден-на-Еден!

Активирајте роботи кога ќе се промени пазарот Врз основа на најперспективните индикатори
Не е побаран код Едноставно како IFTTT
Управувајте со пазарите во движење Максимизирајте го профитот

Започнете со создавање на автоматски занаети веднаш

Добијте бесплатни трговски сигнали, креирајте стратегии и управувајте со вашето портфолио 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Bitpanda