Изградете автоматизиран крипто бот за тргување со ZRX на HitBTC и повеќе

Планирајте ја вашата стратегија и оставете ја да работи за вас, на HitBTC и многу други.

Coinrule Crypto Dashboard
Избрана На
Работи со првите 10
популарни Размени
врвни
Безбедност и шифрирање
User Feedback on Coinrule Automatic Trading Tool
"Со Coinrule можете да тргувате со ZRX на HitBTC дури и кога спиете!“
Арчи

Изградете крипто бот сега

Coirule има една главна цел, сакаме да ја направиме вашата трговска активност поефективна и полесна. Пазарите на криптовалути работат 24/7, само автоматизиран бот за тргување може целосно да управува со секоја можна можност што ќе се случи во движењата на пазарот. Како да започнете правило за тргување за ZRX со Coinrule? Поставете ги вашите автоматски стратегии користејќи го стилот Ако-Ова-Тогаш-Тоа, не се потребни вештини за кодирање!

Дознај повеќе

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте го вашиот трговски систем

Безбедно купувајте/продавајте на HitBTC

Во унифициран контролен панел поврзан со HitBTC, ќе ги видите сите релевантни информации во врска со вашите автоматски занаети. Можете лесно да се справите со нив, да ги запрете и да ги стартувате во секое време за да имате апсолутна контрола врз вашиот создавач на крипто стратегија.

Дознај повеќе

Направете сопствен трговски систем и поставете ги вашите нарачкиZRX

CoinruleСистемите за следење се дизајнирани за максимална контрола. Никогаш нема да бараме права за повлекување на HitBTC. Вашиот API-клуч се чува со супериорна безбедност надвор од нашите сервери. Тргувајте со Coinrule на сметка, во безбедно опкружување.

Дознај повеќе

Правила за дизајн врз основа на безбедни индикатори

Сакаме да понудиме сервер кој ги исполнува највисоките стандарди. ние сме во контакт со нашите најнапредни корисници за секојдневно да го надградуваме нашиот производ. Контактирајте со нас и закажете уникатна трговска сесија Еден-на-Еден!

Активирајте корелации кога се менува подот за тргување Врз основа на најперспективните индикатори
Не е побаран код Едноставно како IFTTT
Управувајте со промените на пазарот Максимизирајте го профитот

Започнете со создавање нарачки денес

Добијте бесплатни трговски сигнали, градете стратегии и управувајте со вашето портфолио 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Okex Liquid Bitpanda