Дневно тргување на HitBTC како професионалец

Надминете ги движењата на пазарот, дневно тргување на HitBTC и лесно тргувајте со BTT. Не е потребно кодирање.

Coinrule Крипто табла
Избрана На
Работи со првите 10
најпознатите берзи
гарантира
Безбедност и шифрирање
Повратните информации од корисниците се вклучени Coinrule Алатка за автоматско тргување
"Со Coinrule, купувањето/продажбата на крипто е на пат да небото ракета“
Роуан

Моделирајте главно правило за тргување

Coinrule секојдневно работи на развивање нови crypto trading botи алатки за поставување на тргување. Нашето дневно тргување им овозможува на клиентите на BTT да остваруваат профит додека тргуваат со какви било монети, вклучително и BTT, на HitBTC.

Изградба на стратегија

Изведба на правилата за тестирање на историски податоци

ПОЧЕТНА ИЗНОС
ДОЛЖИНА НА ИНВЕСТИЦИЈАТА
$ 1750 . 00

Тестирајте ја вашата трговија

Безбедно управувајте со HitBTC

Coinrule е дневно тргување кое им дава на [трговците} различни видови експертиза за да заработат пари од тргување BTT. Нашите корисници се способни да изградат податливи и безбедни стратегии за тргување на сите главни паричници. Можете да ги тестирате и управувате вашите автоматски занаети за да ја одредите вашата сопствена стратегија. Coinrule го прави многу лесно да се изгради портфолио на BTT, да се заштити вашето портфолио и да се пресретнат пазарните пумпи.

Изградба на стратегија

Планирајте ја вашата сопствена трговска машина и управувајте со вашите монетиBTT

Пазарите на криптовалути никогаш не спијат! Само еднодневно тргување може целосно да ги искористи сите можности на пазарот. Можете да планирате дневно тргување со Coinrule многу лесно! Дизајнирајте ги вашите правила користејќи го нашиот систем за трговски системи, не се потребни вештини за кодирање!

Изградба на стратегија

Изградете трговски системи врз основа на најчесто користените индикатори

БТТ порасна повеќе од 100 пати во текот на изминатите години. Со Coinrule можете да прикажете приноси кои ќе ви го променат животот, додека ја намалувате вашата можност. тргувањето со крипто е златната можност на 21 век. Coinrule ви овозможува да го искористите тоа!

Активирајте механизми кога се менува подот за тргување Врз основа на најперспективните индикатори
Не е побаран код Едноставно како IFTTT
Управувајте со инвестициската динамика Максимизирајте го профитот

Започнете да креирате планови сега

Добијте бесплатни сигнали за тргување, развивајте автоматизирани стратегии и управувајте со вашите валути 30 дена бесплатно.

Поддржани размени

Binance Coinbase Kraken Окекс Течни Bitpanda